Familiekassen uge 34 (22. - 28. aug)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød samosa med fyld af kartoffel, løg, gulerødder og ærter, serveret med bulgur pilavi og dampet blomkål (Se deklaration)
Ret 2 - Butter chicken serveret med brune ris og sur/sød Mango chutney (Se deklaration)
Ret 3 - Klassiske frikadeller serveret med kartofler, skysauce og hjemmelavet rabarberkompot (Se deklaration)
Ret 4 - Kyllingelasagne lagt sammen med sauce bechamel og friske lasagneplader, toppet med revet mozzarella. (Se deklaration)
Ret 5 - GRILLVENLIG!
Grillet svinemørbrad med rustik kartoffelsalat med grøn pesto, feta, solsikkekerner, og soltørrede tomater. (Se deklaration)
Ret 6 - Spicy fiskefrikadeller med rejer/chili, serveret med kartofler, urtedressing og mix af ærter, broccoli og sugarsnaps. (Se deklaration)
Ret 7 - GRILLVENLIG!
Grill spyd med kylling, serveret med stegte kartofler med indisk yoghurtdressing og grønne bønner. (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG!
Lammefrikadeller og cherrytomater på spyd, serveret med bulgur og gulerodstzatziki (Se deklaration)
Ret 9 - Sloppy Joe fuldkornsburger serveret med coleslaw og sprøde rodfrugt fritter (Se deklaration)
Familiekassen uge 35 (29. aug - 4. sep)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød paneret jägerschnitzel (kalkun) serveret med krydrede kartoffelbåde, mild paprikasauce og dampet broccoli. (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk mørbradgryde med bacon og pølser, serveret med brune ris og bagte gulerødder (Se deklaration)
Ret 3 - Oregano marineret saftig kyllingeinderfilet serveret med bulgur og mix af edamamebønner, sorte bønner og kikærter, (Se deklaration)
Ret 4 - Fuldkornspasta i trøffel flødesauce toppet med stegt bacon hertil salat (Se deklaration)
Ret 5 - Stegte fiskefrikadeller serveret med marineret kold kartoffelsalat med dild, feta, bønner og forårsløg. (Se deklaration)
Ret 6 - GRILLVENLIG!
Grillet hakkebøf serveret med tomatspyd og bagte kartofler med smør (Se deklaration)
Ret 7 - Indisk dahl med røde linser hertil serveres æble/mynte raita (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG!
Pestomarineret saftig kylingeinderfilet og grillpølser, serveret med kartoffelbakke med kartofler, squash, gulerødder og auberginer i hvidløgs/timianolie. (Se deklaration)
Ret 9 - Pulled chicken fuldkornsburger med coleslaw, sprød salat, bbq dressing og rustikke kartoffelbåde. (Se deklaration)
Familiekassen uge 36 (5. - 11. sep)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Beef shahi korma serveret med bulgur og hjemmelavet hyben/æblechutney og babycarotter. Denne ret er let spicy! (Se deklaration)
Ret 2 - Kyllingefrikadeller serveret med fuldkornspasta, cremet sauce på peberfrugt og søde majskolber (Se deklaration)
Ret 3 - Marineret stegt inderfilet serveret med basmatiris og mix af røde og gulerødder, pastinak og grønne asparges (Se deklaration)
Ret 4 - Klassisk stegt fiskefilet serveret med kartofler, persillesovs og broccoli, rød peber og gule bønner (Se deklaration)
Ret 5 - FRANSK FREDAG.
Coq au vin serveret med kartoffeltern og hvidløgsbagte rodfrugter. (Se deklaration)
Ret 6 - Svinemørbrad med topping af feta, soltørret tomat og hjemmerørt grøn pesto, serveret med brune ris og tomatsauce (Se deklaration)
Ret 7 - Linse bolognese med røde og grønne linser, aubergine og squash, serveret med fuldkornspasta, sprød salat og parmesanflager (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG!
Grillspyd med marinerede kalvetern og rødløg, serveret med grillkartofler med hvidløg og søde majskolber. (Se deklaration)
Ret 9 - GRILLVENLIG!
Sommer fuldkornsburger med bøf af oksekød, let spicy jordbærsalsa, rødløg og salat, hertil serveres rustikke kartoffelbåde. (Se deklaration)
Familiekassen uge 37 (12. - 18. sep)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprødstegt kyllingelårfilet serveret med kartofler, skysauce og rabarberrelish (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk karbonade serveret med stuvede ærter og gulerødder og kartofler (Se deklaration)
Ret 3 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med gule ris og bagt mix af aubergine, squash, peberfrugt og gulerod. (Se deklaration)
Ret 4 - Italiensk bolognese serveret med fuldkornspasta og salat (Se deklaration)
Ret 5 - FRANSK FREDAG: Cassoulet med kylling og hvide bønner, serveret med brune ris og ovnbagt mix af gule, orange og lilla gulerødder. (Se deklaration)
Ret 6 - Torskenuggets serveret med sprøde kartoffelbåde, broccolislaw og aoli. (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt krydret kyllingeinderfilet serveret med pastasalat med fyld af edamamebønner, ruccola, parmesanflager, ærter og squash og toppet med caesardressing. (Se deklaration)
Ret 8 - Lammefrikadeller serveret med bulgur og tomat kebab hindi med tomat og granatæble. (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelleburger med fuldkornsbolle, rødkål, syltede agurker, salatmayonnaise og sprøde rodfrugtfritter. (Se deklaration)