Familiekassen

Fra: 342,00 kr. / uge

Få mere tid i hverdagen med vores familiekasse.

Vores ernæringseksperter og menuplanlægger har arbejdet sammen om at lave en varieret og lækker måltidskasse, som alle i familien kan være med på.
Hver uge kan du vælge mellem 9 forskellige retter, så der er noget for en hver smag.
Med denne måltidskasse slipper du for at lave en madplan, indkøbsliste, handle ind, tilberedning, opvask m.m. Vi har gjort hele forarbejdet for dig, alt du skal gøre er at varme maden, også er der serveret!

Når I har bestilt og betalt jeres måltidskasse, kan I logge ind hver uge (min. 12 dage før) og vælge mellem 9 forskellige retter. Vi anbefaler 5 retter hver uge, så ønsker du, at kokken skal vælge for jer, behøver I ikke gøre mere efter bestilling. Kalorieindholdet på vores retter kan findes i vores menuplan under deklarationer.

BEMÆRK: Vi trækker pengene 12 DAGE FØR LEVERING.
Husk! Du bindes til 1 yderligere levering, hvis du benytter en rabatkode på den første levering (rabatten kan fravælges ved kassen, hvis dette ikke ønskes)

Clear

Total lifesaver for børnefamilien…
“Total lifesaver for børnefamilien. Det er simpelthen så nemt og med mange retter at vælge imellem og stadig relativt prisvenligt. Både smag og nemhed gør at det får 5 stjerner”

Rasmus

Selv det mest kræsne barn giver 5 stjerner…
“Selv det mest kræsne barn herhjemme med en tendens til at være selektiv når det kommer til mad, giver 5 stjerner herfra! Der er rigeligt til 4 personer.”

Anna

Superlækker og spændende mad…
“Superlækker og spændende mad. God ide at man kan vælge retter 4 uger frem, så man bliver "overrasket" over hvilke måltider ugen bringer, når kassen kommer.”

Mette

Altid masser af grønt og sunde retter…
“Det ekstra gode er at der i Sundtakeaway’s retter altid er masser af grønt og de laver gode sunde retter heraf en del kendte hverdagsretter eks. pasta bolognese og boller i karry.”

Line

Dejlig nemt når man har en mega travl hverdag
“Dejlig nemt, når man har en mega travl hverdag. Afvekslende menuer at vælge imellem. Smager og der er nok af det. Har virkelig lettet vores hverdag🌟”

Jeppe

Mmm, her dufter af restaurant
“Det tager virkelig kun 25 min at tilberede, opvasken er minimal, og børnene siger "mmm, her dufter af restaurant" og der er rigeligt mad.”

Michael

Det er lækkert velsmagende mad…
“Det er lækkert velsmagende mad, der er nemt at lave og virkelig tidsbesparende. Det gør, at der er mere kvalitetstid til familien.”

Karoline

Suveræn lækker mad. og NEMT…
“Suveræn lækker mad. Og NEMT. Vores hverdage er blevet meget mere overskuelige omkring aftensmad med Sundtakeaway. Mere nærvær og tid med børnene, mens vi stadig får en sund, lækker og varieret kost.”

Peter
Bestillingsfristen til næste mulige opstarts-uge er onsdag kl. 23.59. Bestil nu og modtag din første måltidskasse søndag d. 10. marts (uge 10) eller vælg din egen opstarts-uge oven for.
 
 

Familiekassen uge 09 (26. feb - 3. mar)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kyllinge lårfilet med tomatmarineret kartoffelfad med mix af gul og grøn zucchini og cherrytomater (Se deklaration)
Ret 2 - Klassiske frikadeller serveret med kartofler, skysauce og salat,- vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 3 - Saftig kylling i fad med flødetomatsauce, gule og grønne bønner, peberfrugt og broccoli, serveret med fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 4 - Fransk Cassoulet med kylling, porre og hvide bønner serveret med brune ris og stegte gule, orange og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - Grøntsagslasagne med fuldkornslasagneplader, tomatsauce og grøntsagsbechamel med selleri, gulerødder, porrer og spinat, toppet med revet mozzarella, serveret med salat med gulerod og rød spidskål. Vær opmærksom på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)
Ret 6 - Tartelet a la Tex mex med krydret kylling i tomat, avocado salsa og creme fraiche, serveret med mexicansk bønnesalat med kidneybønner, courgetter, majs og rødløg. (Se deklaration)
Ret 7 - Cevapcici med bulgur og varm bønnesalat med kikærter, rødløg, squash og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød paneret sejkrebinet fyldt med gulerod og porre, serveret med kartofler og persillesauce (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med nigellapaneret kylling, ranchdressing, salat og syltede rødløg, serveret med provencekrydrede kartofler (Se deklaration)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød kylling serveret med græske kartofler med rosmarin, miks af gule og grønne zucchini og tzatziki (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk mørbradgryde med bacon og pølser serveret med brune ris og bagte gulerødder (Se deklaration)
Ret 3 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med kartofler, stuvet spinat og blandet salat-tjek holdbarheden! (Se deklaration)
Ret 4 - Marokkansk gryde med kylling, squash, peberfrugt, abrikoser og kikærter, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 5 - Italiensk bolognese med smuglergrønt, serveret med fuldkornspasta og gnave gulerødder (Se deklaration)
Ret 6 - TACO med kalvestrimler, kidneybønner og peberfrugt, toppet med avokado/mango salsa, pink slaw og vilde ris. (Se deklaration)
Ret 7 - Panang karry med kylling, babymajs, bambusskud og bønner serveret med basmatiris og toppet med cashewnødder (Se deklaration)
Ret 8 - Sprøde fiskenuggets, serveret med krydderurtedressing, kartofler og mix af broccoli og gulerødder (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger med fuldkornsbolle hertil rødkål, syltede agurker, serveret med rodfrugt fritter (Se deklaration)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Rødbedefalafler serveret med bulgursalat med bagt squash og soltørrede tomater, hertíl hummus (Se deklaration)
Ret 2 - Kyllinge stroganoff med porre, champignon og forårsløg, serveret med brune ris og mix af pastinak, gulerødder og grønne asparges (Se deklaration)
Ret 3 - Sprød kalkunschnitzel serveret med krydrede kartoffelbåde, paprikasauce, og gnavegulerødder- se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 4 - Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med brune ris og grønne bønner. (Se deklaration)
Ret 5 - Tyrkiske cevapcici serveret med bulgur, tomatsauce med granatæble og mix af edamame, sorte og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 6 - TACO chicken med tempura indbagt kylling, hjemmelavet broccolislaw, ananas/rød peber chutney og mexicomarinerede kartofler. (Se deklaration)
Ret 7 - Linse bolognese med røde og grønne linser, bladselleri, aubergine, squash, rødvin og tomat serveret med fuldkornspasta, parmasanflager og salat-se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 8 - Fiskefrikadeller serveret med kartofler, krydderurtedressing med dild og gnavegulerødder-se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 9 - Cheese Burger med fuldkornsbolle, hakkebøf, ost, hjemmelavet dressing, sprød salat, agurkerelish og krydrede kartoffelbåde. -Se holdbarhed på salat! (Se deklaration)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kyllingeinderfilet serveret med kartoffelbåde, kold karry/mango dressing og frisk salat-se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 2 - Italiensk kalveragout, serveret med fuldkornspasta, parmesanflager og bagt mix af orange, lilla og gule rødder (Se deklaration)
Ret 3 - Gl. dags karbonader serveret med kartofler og stuvet ærter og gulerødder (Se deklaration)
Ret 4 - Kylling i kokos med gulerødder, peberfrugt, limeblade og rødløg, serveret med basmatiris og toppet med cashewnødder og rosiner. (Se deklaration)
Ret 5 - Sprød samosa serveret med bulgur, indisk karrysauce og dampet blomkål (Se deklaration)
Ret 6 - TACO VEGGIE med spinatstick toppet med tomat/ingefærchutney og rødbedehummus, serveret med gule ris. (Se deklaration)
Ret 7 - Brændende kærlighed med løg, æbler og bacon stegt med timian, serveret med kartoffelmos (Se deklaration)
Ret 8 - Fish and "chips" med sprødstegte torskenuggets, serveret med sprøde kartofler, broccolislaw og aioli (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med hakkebøf, sprød salat, indbagte løgringe og barbecuedressing, serveret med krydrede kartoffelbåde (Se deklaration)

Familiekassen – En Praktisk Løsning til Hverdagsmad

I en travl hverdag, især for børnefamilier, kan det være en udfordring at finde tid til madlavning. Familiekassen tilbyder en bekvem og alsidig løsning med et udvalg af færdigtilberedte måltider. Vores måltidskasse sigter mod at lette daglig madlavning og tilbyder varierede retter, der passer til alle familiemedlemmers smag.

Statistikker viser, at mange danske familier beslutter deres aftensmad på dagen og ofte ender med ensartede måltider. Med familiekassen ønsker vi at bringe variation og spændende smagsoplevelser til middagsbordet med et bredt udvalg af færdigtilberedte retter.

Nem og Lækker Mad til Børnefamilier

Vores måltidskasse er designet til at gøre madlavning nemmere for børnefamilier. Vi tilbyder et udvalg af retter, der spænder fra velkendte klassikere til nye smagskombinationer. Vores retter er ukomplicerede og kræver minimal forberedelse, hvilket giver mere tid til familien.

Vi tilbyder retter, der er både lækre og varierede, med et særligt fokus på at gøre måltiderne tiltalende for alle familiemedlemmer.

Praktiske Måltidsløsninger til Hverdagsaftener

Aftensmaden er en vigtig del af familielivet. Vores måltidskasse inkluderer retter, der er tilpasset børns smagspræferencer, og vi integrerer en bred vifte af ingredienser på en måde, der appellerer til både børn og voksne.

Vores måltidskasse er mere end blot en praktisk løsning; den tilbyder en mulighed for at styrke familiens bånd gennem fælles måltider. Vores mål er at skabe hyggelige middage for hele familien.

Vores udvalg af måltidskasser inkluderer forskellige muligheder, som en måltidskasse til 1 person og en måltidskasse med forskellige retter.

En Løsning til den Travle Hverdag

Familiekassen er skabt for at hjælpe travle familier ved at spare tid. Vores måltidskasse fjerner behovet for tidskrævende madlavning, så du kan nyde mere afslappende tid med familien.

Vælg mellem 9 Forskellige Retter Hver Uge

Vi tilbyder en varieret menu med 9 forskellige retter hver uge for at sikre, at du får en bred vifte af smagsoplevelser. Vores udvalg omfatter alt fra danske retter til internationale specialiteter, så der er altid noget nyt at prøve.

Andre måltidskasser

Fra: 342,00 kr. / uge
fra 2995,00 DKK over 4 uger
Fra: 512,50 kr. / uge
Fra: 748,75 kr. / uge