Familiekassen uge 40 (2. - 8. okt)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Saftig kyllinge inderfilet serveret med hvidløgsbagt mix af kartofler og zucchini og kold karry/mango dressing (Se deklaration)
Ret 2 - Italiensk kalveragout med rødvin, fennikel, koriander og krydderurter, serveret med fuldkornspasta, parmesanflager og gnavegulerødder. Vær OBS på holdbarhed på frisk grønt. (Se deklaration)
Ret 3 - Græsk kylling i fad med tomat, aubergine, squash, peberfrugt og oregano, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 4 - Jægergryde med skinketern, blomkål, champignon og peberfrugt i paprikasauce, serveret med kartoffelmos og hvidløgsbagte rodfrugter (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk dahl med røde linser, kokos, kanel, kardemomme, spidskommen, chili og hvidløg, serveret med naanbrød og toppet med Raita med mynte (Se deklaration)
Ret 6 - Sprøde forårsruller med oksekød, kål og champignon, serveret med basmatiris, sur/sød sauce og mix af peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. (Se deklaration)
Ret 7 - Tartelet a la bøfsandwich med millionbøf, toppet med ristede løg, rødbeder, bløde løg, drueagurker og salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 8 - Fish and "chips" med torskenuggets, sprøde kartoffelbåde med skræl, broccolislaw og aioli. Denne ret indeholder fisk og har derfor en kortere holdbarhed. (Se deklaration)
Ret 9 - Amerikansk Crispy Fried Chicken Burger med sprød kylling i fuldkornsbolle, BBQ sauce, mayo og sprød salat. Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Familiekassen uge 41 (9. - 15. okt)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Falafler serveret med minirösti, kold dressing på grillet peberfrugt og hvidløgsbagte squash med soltørret tomat og rødløg. (Se deklaration)
Ret 2 - Kylling a la carbonara med parmesan, hvidvin og fløde serveret med fuldkorns pasta, og sprød salat- OBS! vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk Boller i karry med smuglergrønt af gulerod, selleri og porrer, serveret med brune ris og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 4 - Saftige kyllingefrikadeller serveret med paprikasauce, kartofler og mix af broccoli, majs, sukkerærter og peberfrugt (Se deklaration)
Ret 5 - Græskargryde med spinat, ingefær, grillet peber, gulerødder og kikærter, serveret med bulgur og mix af sorte, hvide og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 6 - Græske frikadeller med feta og oregano, serveret med kartofler, rødbedetzatziki og bønnefritter. (Se deklaration)
Ret 7 - Rød karry kål med oksekød, gulerødder, peberfrugt og kokos, serveret med basmatiris og mix af broccoli, ærter og sukkerærter. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød sejkrebinet med fyld af porre og gulerod, serveret med kartofler og stuvet spinat (Se deklaration)
Ret 9 - Bearnaise burger med hakkebøf og løgkompot i fuldkornsbolle serveret med råstegte kartofler (Se deklaration)
Familiekassen uge 42 (16. - 22. okt)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød kylling serveret med kartofler, gulerods/broccolitzatziki og bønnefritter (Se deklaration)
Ret 2 - Klassiske sprøde karbonader serveret med kartofler og stuvede grønærter (Se deklaration)
Ret 3 - Mongolian beef med strimler af kalv, serveret med basmatiris og mix af gulerødder, selleri, peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 4 - Mørbrad a la creme med svinemørbrad og svampe serveret med brune ris og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 5 - Sprød blomkålsbøf serveret med basmatiris, indisk karrysauce med kokos og mix af gulerødder, pastinakker og grønne asparges. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 6 - Cremet tomatsuppe serveret med fuldkorns suppehorn og focacciabrød (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt kyllingebryst serveret med fuldkornspasta og cremet sauce med spinat, bønner, persille og parmesan. Hertil frisk salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 8 - Klassiske fiskedeller serveret med kartofler, kold sauce tatare med dild og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med pulled chicken, coleslaw og frisk snittet rødkål, serveret med kartoffelbåde med skræl. Vær OBS på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)
Familiekassen uge 43 (23. - 29. okt)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprøde samosa´er med fyld af champignon, pastinak og persillerod, serveret med bulgur og groft mix af squash, aubergine, peberfrugt og tomat (Se deklaration)
Ret 2 - Italiensk lasagne som skal lægges sammen med bolognese med smuglergrønt af selleri, gulerod og porre, sauce bechamel, fuldkornslasagneplader og toppet med revet mozzarella. Serveret med gnavegulerødder- vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 3 - Carapulka med skinketern, bacon, coktailpølser, champignon og peberfrugt- toppes med parmesan og serveres med kartoffelmos og sesambagte rødbeder (Se deklaration)
Ret 4 - Vegetar chili med peberfrugt, squash, kikærter, sorte bønner og spinat, serveret med brune ris og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 5 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med kartofler, cremet stuvet spinat og blandet salat med gulerod, broccoli, hvidkål og grøn frisée. (Se deklaration)
Ret 6 - Dansk hakkebøf med bløde løg, serveret med kartofler, skysauce og gnave gulerødder (Se deklaration)
Ret 7 - Kyllinge lårfilet serveret med fuldkornspasta, cremet sauce med soltørret tomat, spinat og parmesan og mix af gulerødder, broccoli, sukkerærter og peberfrugter (Se deklaration)
Ret 8 - Klassisk fiskefilet serveret med sprøde kartofler, remouladedressing og ærter (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger i fuldkornsbolle med mayo, rødkål, syltede agurker og sprøde rodfrugt fritter (Se deklaration)