Familiekassen

Fra: 342,00 kr. / uge

Få mere tid i hverdagen med vores familiekasse.

Vores ernæringseksperter og menuplanlægger har arbejdet sammen om at lave en varieret og lækker måltidskasse, som alle i familien kan være med på.
Hver uge kan du vælge mellem 9 forskellige retter, så der er noget for en hver smag.
Med denne måltidskasse slipper du for at lave en madplan, indkøbsliste, handle ind, tilberedning, opvask m.m. Vi har gjort hele forarbejdet for dig, alt du skal gøre er at varme maden, også er der serveret!

Når I har bestilt og betalt jeres måltidskasse, kan I logge ind hver uge (min. 12 dage før) og vælge mellem 9 forskellige retter. Vi anbefaler 5 retter hver uge, så ønsker du, at kokken skal vælge for jer, behøver I ikke gøre mere efter bestilling.

BEMÆRK: Vi trækker pengene 12 DAGE FØR LEVERING.
Husk! Du bindes til 1 yderligere levering, hvis du benytter en rabatkode på den første levering (rabatten kan fravælges ved kassen, hvis dette ikke ønskes)

Clear

Det er altid en fornøjelse at...

Det er altid en fornøjelse at modtage min måltidskasse fra Sundtakeaway!

Tine

Jeg var imponeret over...

Jeg var imponeret over, hvor nemt det var og virkelig god kundeservice.

Henrik

Den perfekte løsning til...

Den perfekte løsning til en travl hverdag. Jeg kan varmt anbefale det!

Christina

Ingen madspild, og... 

Ingen madspild, og portionerne er perfekte til mig og min partner 👍

Morten

Fantastisk bekvem måde at...

Fantastisk bekvem måde at få sund og lækker mad på.

Lone
Bestillingsfristen til næste mulige opstarts-uge er onsdag kl. 23.59. Bestil nu og modtag din første måltidskasse søndag d. 15. oktober (uge 41) eller vælg din egen opstarts-uge oven for.
 
 

Familiekassen uge 40 (2. - 8. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftig kyllinge inderfilet serveret med hvidløgsbagt mix af kartofler og zucchini og kold karry/mango dressing (Se deklaration)
Ret 2 - Italiensk kalveragout med rødvin, fennikel, koriander og krydderurter, serveret med fuldkornspasta, parmesanflager og gnavegulerødder. Vær OBS på holdbarhed på frisk grønt. (Se deklaration)
Ret 3 - Græsk kylling i fad med tomat, aubergine, squash, peberfrugt og oregano, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 4 - Jægergryde med skinketern, blomkål, champignon og peberfrugt i paprikasauce, serveret med kartoffelmos og hvidløgsbagte rodfrugter (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk dahl med røde linser, kokos, kanel, kardemomme, spidskommen, chili og hvidløg, serveret med naanbrød og toppet med Raita med mynte (Se deklaration)
Ret 6 - Sprøde forårsruller med oksekød, kål og champignon, serveret med basmatiris, sur/sød sauce og mix af peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. (Se deklaration)
Ret 7 - Tartelet a la bøfsandwich med millionbøf, toppet med ristede løg, rødbeder, bløde løg, drueagurker og salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 8 - Fish and "chips" med torskenuggets, sprøde kartoffelbåde med skræl, broccolislaw og aioli. Denne ret indeholder fisk og har derfor en kortere holdbarhed. (Se deklaration)
Ret 9 - Amerikansk Crispy Fried Chicken Burger med sprød kylling i fuldkornsbolle, BBQ sauce, mayo og sprød salat. Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)

Familiekassen uge 41 (9. - 15. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Falafler serveret med minirösti, kold dressing på grillet peberfrugt og hvidløgsbagte squash med soltørret tomat og rødløg. (Se deklaration)
Ret 2 - Kylling a la carbonara med parmesan, hvidvin og fløde serveret med fuldkorns pasta, og sprød salat- OBS! vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk Boller i karry med smuglergrønt af gulerod, selleri og porrer, serveret med brune ris og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 4 - Saftige kyllingefrikadeller serveret med paprikasauce, kartofler og mix af broccoli, majs, sukkerærter og peberfrugt (Se deklaration)
Ret 5 - Græskargryde med spinat, ingefær, grillet peber, gulerødder og kikærter, serveret med bulgur og mix af sorte, hvide og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 6 - Græske frikadeller med feta og oregano, serveret med kartofler, rødbedetzatziki og bønnefritter. (Se deklaration)
Ret 7 - Rød karry kål med oksekød, gulerødder, peberfrugt og kokos, serveret med basmatiris og mix af broccoli, ærter og sukkerærter. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød sejkrebinet med fyld af porre og gulerod, serveret med kartofler og stuvet spinat (Se deklaration)
Ret 9 - Bearnaise burger med hakkebøf og løgkompot i fuldkornsbolle serveret med råstegte kartofler (Se deklaration)

Familiekassen uge 42 (16. - 22. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød kylling serveret med kartofler, gulerods/broccolitzatziki og bønnefritter (Se deklaration)
Ret 2 - Klassiske sprøde karbonader serveret med kartofler og stuvede grønærter (Se deklaration)
Ret 3 - Mongolian beef med strimler af kalv, serveret med basmatiris og mix af gulerødder, selleri, peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 4 - Mørbrad a la creme med svinemørbrad og svampe serveret med brune ris og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 5 - Sprød blomkålsbøf serveret med basmatiris, indisk karrysauce med kokos og mix af gulerødder, pastinakker og grønne asparges. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 6 - Cremet tomatsuppe serveret med fuldkorns suppehorn og focacciabrød (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt kyllingebryst serveret med fuldkornspasta og cremet sauce med spinat, bønner, persille og parmesan. Hertil frisk salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 8 - Klassiske fiskedeller serveret med kartofler, kold sauce tatare med dild og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med pulled chicken, coleslaw og frisk snittet rødkål, serveret med kartoffelbåde med skræl. Vær OBS på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)

Familiekassen uge 43 (23. - 29. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprøde samosa´er med fyld af champignon, pastinak og persillerod, serveret med bulgur og groft mix af squash, aubergine, peberfrugt og tomat (Se deklaration)
Ret 2 - Italiensk lasagne som skal lægges sammen med bolognese med smuglergrønt af selleri, gulerod og porre, sauce bechamel, fuldkornslasagneplader og toppet med revet mozzarella. Serveret med gnavegulerødder- vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 3 - Carapulka med skinketern, bacon, coktailpølser, champignon og peberfrugt- toppes med parmesan og serveres med kartoffelmos og sesambagte rødbeder (Se deklaration)
Ret 4 - Vegetar chili med peberfrugt, squash, kikærter, sorte bønner og spinat, serveret med brune ris og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 5 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med kartofler, cremet stuvet spinat og blandet salat med gulerod, broccoli, hvidkål og grøn frisée. (Se deklaration)
Ret 6 - Dansk hakkebøf med bløde løg, serveret med kartofler, skysauce og gnave gulerødder (Se deklaration)
Ret 7 - Kyllinge lårfilet serveret med fuldkornspasta, cremet sauce med soltørret tomat, spinat og parmesan og mix af gulerødder, broccoli, sukkerærter og peberfrugter (Se deklaration)
Ret 8 - Klassisk fiskefilet serveret med sprøde kartofler, remouladedressing og ærter (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger i fuldkornsbolle med mayo, rødkål, syltede agurker og sprøde rodfrugt fritter (Se deklaration)

Andre måltidskasser

Fra: 342,00 kr. / uge
fra 2995,00 DKK over 4 uger
Fra: 512,50 kr. / uge
Fra: 748,75 kr. / uge