Familiekassen uge 23 (5. - 11. jun)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Falafler serveret med sprøde kartofler, grønne bønner og græsk dressing (Se deklaration)
Ret 2 - Bolognese med smuglergrønt, krydderurter og rødvin, serveret med fuldkornspasta og frisk salat. (Se deklaration)
Ret 3 - Saftige græske frikadeller, serveret med kogt bulgur, rødbedetzatziki, og bagt gul og grøn zucchini, tomat og rødløg (Se deklaration)
Ret 4 - Kyllingefrikassé sukkerærter, babycarotter, rødløg og blomkål, serveret med kartofler og mix af pastinak, gulerod og grønne asparges. (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk vegetar curry med squash, søde kartofler og peanutbutter, serveret med brune ris og toppet med cashewnødder (Se deklaration)
Ret 6 - Stegt kyllingebryst med varm pastasalat med fuldkornspasta, bønner, hakkede mandler og feta (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt marineret inderfilet serveret med ris, paprikasauce og grillet squash. aubergine og rød peber. (Se deklaration)
Ret 8 - Fish and "chips" med sprødstegte torskenuggets, kartoffelbåde, broccolislaw og cremet aioli (Se deklaration)
Ret 9 - Crispy Chicken mango Burger med fuldkornsbolle, hot mangochutney, salatmayonnaise, salat og mini rösti (Se deklaration)
Familiekassen uge 24 (12. - 18. jun)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød samosa med fyld af kartofler, løg, gulerødder og ærter, serveret med bulgur og grove miks af aubergine, tomat, løg, squash og peberfrugt. (Se deklaration)
Ret 2 - Kylling a la carbonara, med parmesan og svampe, serveret med fuldkornspasta og grøn salat (Se deklaration)
Ret 3 - Klassiske frikadeller serveret med hjemmerørt kold kartoffelsalat med ærter (Se deklaration)
Ret 4 - Sprødpaneret kylling serveret med basmatiris, krydret kormasauce & grønne bønner (Se deklaration)
Ret 5 - Sprød fiskefilet serveret med persillesauce, kartofler og kogte gulerødder (Se deklaration)
Ret 6 - BYG SELV PIZZA! Pizza med tomatsauce og kylling, toppet med ruccola, parmesanflager og tomatrelish, serveret med pasta vendt i pesto. (Se deklaration)
Ret 7 - Orientalsk kylling med kål og peberfrugter i cremet thaisauce, serveret med vilde ris og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 8 - Millionbøf med smuglergrønt af auberginer, squash, løg og peberfrugter, serveret med kartoffelmos og ærter (Se deklaration)
Ret 9 - Cheese Burger med hakkebøf, fuldkornsbolle, ost, smoked BBQ dressing, sprød salat og sprøde kartofler. (Se deklaration)
Familiekassen uge 25 (19. - 25. jun)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød kylling serveret med stegte kartofler, karry/mangodressing og sprød salat med broccoli, gulerod, hvidkål, rødbede og frisee (Se deklaration)
Ret 2 - Vikingegryde med bacon, skinkekød og pølser, serveret med brune ris og mix af romanesco, blomkål og carotter (Se deklaration)
Ret 3 - Stegt kylling i sur/sød sauce med ananas, bambusskud, æbler og peberfrugt, serveret med vilde ris (Se deklaration)
Ret 4 - Klassisk svensk pølseret med kyllingepølser, serveret med syltede rødbeder (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk sommerdahl med røde linser, ingefær og koriander, serveret med raita med æbler og mynte og naanbrød. (Se deklaration)
Ret 6 - Oksefrikadeller serveret med mini rösti, mix af gule og grønne squash, rødløg og tomater og sauce bearnaise (Se deklaration)
Ret 7 - Italiensk lasagne lagt sammen med sauce bechamel, lasagneplader og revet mozzarella, serveret med mix af broccoli, gule bønner og peberfrugt. (Se deklaration)
Ret 8 - Rugpaneret sejfilet serveret med citronris, stuvet spinat og urtemarinerede bønner (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger a la Caesar med kylling, caesardressing, sprød salat og parmesanflager, serveret med sprøde kartofler. (Se deklaration)
Familiekassen uge 26 (26. jun - 2. jul)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Spinatsticks med sprøde kartofler, krydderurtedressing og salat med gulerod, broccoli, hvidkål og grøn frisee (Se deklaration)
Ret 2 - Korma chicken med ingefær, hvidløg, mandler og kokos, serveret med bulgur og syltede hyben (Se deklaration)
Ret 3 - Kylling med sticky sauce, basmatiris, broccoli og roasted sesam dressing (Se deklaration)
Ret 4 - Kalkunfrikadelle med ratatouille med aubergine, squash, peberfrugter og tomater, serveret med fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 5 - Kartoffelfad med oksekød, tomat, courgette, aubergine, løg, rød peber, grøn peber, toppet med hytteost og serveret med salat med gulerod, porre, rød spidskål og broccoli (Se deklaration)
Ret 6 - Sliderburger med kyllingeinderfilet, grøn pesto, mozzarella og tomatrelish, serveret med sprøde kartofler (Se deklaration)
Ret 7 - Svenske kødboller servert med kartoffeltern, tyttebærsauce og grønne ærter (Se deklaration)
Ret 8 - Klassisk fiskefilet serveret med kartofler, persillesovs og babycarotter (Se deklaration)
Ret 9 - Sommer frikadelle burger med fuldkornsbolle, sprød salat, syltede rødløg, creme fraichedressing og mini rösti (Se deklaration)