Hos Sundtakeaway tilbyder vi et bredt udvalg af indbydende og lette retter, der støtter op om et vægttab. Vi leverer alle dagens måltider direkte til dig

DU SKAL BLOT:

Vælge dine retter

Få levering til dør

Sætte maden i ovnen

Nyde din mad

Nogle af vores mest populære kaloriefattige retter

bestil nu

Kalorielet frokost, som du kan tage med på farten

Vi tilbyder både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider i en 5-dages madplan leveret direkte til dig. Vores retter er sammensat af ingredienser, der vil holde dig mæt og glad gennem hele dagen. Alle måltider er lavet med et kalorielet fokus – helt uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. 

Vores frokostmenu er sammensat af ingredienser, som vores dygtige kokke nøje har udvalgt. Der er tænkt på variation og lethed, så retterne passer ind i en travl livsstil. Uanset om du spiser frokost på kontoret eller hjemme, kan du trygt bestille vores lækre frokostretter og få dem leveret direkte til din dør – de egner sig nemlig også fint til at komme med på farten. 

Kalorieindholdet på vores retter kan findes i vores menuplan under deklarationer.

Bestil kalorielette måltider online

Du kan nemt bestille vores kalorielette retter online på vores hjemmeside. Vi sørger for, at de bliver leveret som aftalt direkte til din dør.

Hvis du ønsker at spise varieret og godt, også mens du taber dig, så er vi sikre på, at Sundtakeaway er det perfekte valg for dig.

Bestil i dag og oplev, hvor let det er.