Måltidskasser

Start med at udvælge den måltidskasse, der stemmer mest overens
med dine ønsker og tilpas derefter måltidskassen lige efter dit behov.

Vælg din måltidskasse

1

Vælg den måltidskasse oven for, som passer dig bedst.

En ny side åbner, hvor du kan træffe forskellige valg alt efter antal personer, dage, fravalg og interval.

2

Efter du skræddersyr din måltidskasse, trykker du på “Tilmeld”, hvorefter din måltidskasse bliver tilføjet til din kurv, og du sendes automatisk til kurven. Hvis alt er som det skal være, så trykker du på “Forsæt til betaling”.

3

I kassen kan du se priser, første betaling, første levering mm.

Hvis alt er som du ønsker det, så udfyld informationerne på siden og tryk på “Gå til betaling”

4

Herefter åbnes vores betalingsside. Her indsætter du dine kortoplysninger. Du bliver evt. spurgt om at godkende med NemID.

Efter betalingen er gået igennem, modtager du ordrebekræftigelse på din e-mail.

Ideen med konceptet

Hos Sundtakeaway kan vi tilbyde måltidskasser med god mad til døren, således at du har god og let mad helt op til 5 dage om ugen. Alle vores retter er frisklavede, færdiglavede og leveres, så de er klar til at spise og du slipper dermed for tilberedningen.

Vi leverer mad hver søndag i den valgte opstarts uge, til 5 dage ad gangen, således at vi altid kan levere friske retter, der maksimalt skal stå på køl op til 6 dage, før de spises. Maden bliver leveret til 5 ud af ugens 7 dage, og det er derfor kun lørdag og søndag, du ikke modtager mad til. Du kan se menuen for de enkelte dage i menuplanen.

Bestilling og levering

I topmenuen finder du vores udvalg af forskellige måltidskasser. Du skal blot vælge den pakke, der passer til den løsning, du ønsker og samtidig angive, hvilken uge du ønsker at modtage den første måltidskasse. Du kan ved bestilling af vores familiekasse, vælge om du vil have rabat på første kasse. Vælger du rabat, er du bundet til yderligere en levering til fuld pris og kan først opsige efter 2. betaling. Rabatten kan fravælges ved kassen. Se en video om hvordan du bestiller en familiekasse – LIGE HER

Ved alle de andre kasser, kan du vælge om du ønsker 1 uge eller 4 uger. Hvis du vælger 1 uge, er du ikke bundet til mere og kan opsige, når du ønsker det, hvis du vælger 4 uger sparer du penge, men er derved låst i de 4 uger og kan først opsige efter.

Vi trækker automatisk beløbet forud på alle vores måltidskasser, da alle vores måltidskasser kører som abonnementer. Når du bestiller en måltidskasse, får du automatisk en ny måltidskasse på de valgte dage, og det vil du forsætte med, medmindre du vælger at opsige dit abonnement.

Vores måltidskasser bliver leveret til døren i hele Danmark (brofaste øer inkl. Bornholm og Fur) én gang om ugen (i tidsrummet søndag kl. 08.00 – søndag kl. 16.00). Du vil modtage en sms nogle dage før, din kasse bliver leveret ved din dør. De ringer på dørklokken for personlig levering – hvis du ikke er hjemme stilles kassen på et aftalt sted. Maden bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur, og den leveres i en kasse vedlagt is, Det sikrer, at maden holder sig frisk efter leveringen. Vi gør brug af Gordon Delivery, deres leveringsbiler kører med køl, så vi sikrer, at din mad altid kommer frem helt afkølet. Vi anbefaler altid, at man får maden på køl så hurtigt som muligt efter leveringen. I de varme måneder skal maden sættes på køl umiddelbart direkte efter leveringen.

Så nemt er det..

Vores mad er færdiglavet ved levering og det eneste du skal gøre, er derfor at varme enkelte retter. Retterne kan varmes i både alm. ovn og mikrobølgeovn.

Alm. ovn: Maks. 200 grader i 10 – 30 min.
Folien tåler ikke over 225 grader.

Mikrobølgeovn: 2 – 3 min. på max styrke.
Husk at tage folien af eller prik huller i den med en gaffel.