Måltidskasser

Start med at udvælge den måltidskasse, der stemmer mest overens
med dine ønsker og tilpas derefter måltidskassen lige efter dit behov.

Vælg din måltidskasse

1

Vælg den måltidskasse oven for, som passer dig bedst.

En ny side åbner, hvor du kan træffe forskellige valg alt efter antal personer, dage, fravalg og interval.

2

Efter du skræddersyr din måltidskasse, trykker du på “Tilmeld”, hvorefter din måltidskasse bliver tilføjet til din kurv, og du sendes automatisk til kurven. Hvis alt er som det skal være, så trykker du på “Forsæt til betaling”.

3

I kassen kan du se priser, første betaling, første levering mm.

Hvis alt er som du ønsker det, så udfyld informationerne på siden og tryk på “Gå til betaling”

4

Herefter åbnes vores betalingsside. Her indsætter du dine kortoplysninger. Du bliver evt. spurgt om at godkende med NemID.

Efter betalingen er gået igennem, modtager du ordrebekræftigelse og login på din e-mail.

Ideen med konceptet

Hos Sundtakeaway kan vi tilbyde måltidskasser med god mad til døren, således at du har god og let mad helt op til 5 dage om ugen. Alle vores retter er frisklavede, færdiglavede og leveres, så de er klar til at spise og du slipper dermed for tilberedningen.

Vi leverer mad hver mandag i den valgte opstarts uge, til 5 dage ad gangen, således at vi altid kan levere friske retter, der maksimalt skal stå på køl op til 6 dage, før de spises. Maden bliver leveret til 5 ud af ugens 7 dage, og det er derfor kun lørdag aften & hele søndag, du ikke modtager mad til. Du kan se menuen for de enkelte dage i menuplanen. Du har ligeledes mulighed for at vælge mellem mad til 1 uge eller til 4 uger.

Bestilling og levering

I topmenuen finder du vores udvalg af forskellige måltidskasser. Det er vigtigt at du ved bestilling er opmærksom på, hvorvidt du ønsker om det skal være over 1 eller 4 uger. Alt dette er der taget højde for i de enkelte pakker, så du skal blot vælge den pakke, der passer til den løsning du ønsker og samtidig angive, hvilken uge du ønsker at modtage den første måltidskasse.

Ved bestilling af hverdagskassen og vægttabskassen betaler du et engangsbeløb for pakken, og modtager den løsning du har bestilt, én gang – ønsker du derefter at fortsætte, skal du bestille igen. Ved valg af familiekassen kører abonnementet, indtil du afbestiller.

Maden bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur og den leveres i en termokasse vedlagt is, således at maden kan holde sig i transporten, før den lægges på køl. Dette gør det lettere for dig at modtage din måltidskasse, da du således ikke behøver at være hjemme på leveringstidspunktet. Termokassen tages retur, i det omfang det er muligt, men kan også afleveres til affald og bliver behandlet som genbrug.

Så nemt er det..

Vores mad er færdiglavet ved levering og det eneste du skal gøre, er derfor at varme enkelte retter. Retterne kan varmes i både alm. ovn og mikrobølgeovn.

Alm. ovn: Maks. 200 grader i 10 – 30 min.
Folien tåler ikke over 225 grader.

Mikrobølgeovn: 2 – 3 min. på max styrke.
Husk at tage folien af eller prik huller i den med en gaffel.