Familiekassen uge 26 (27. jun - 3. jul)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Vikingegryde med strimler af svinekød, pølser og bacon i cremet tomatsauce. Serveret med brune fuldkornsris og skorzonnerrødder vendt med rødløg, persille og hvidløg. (Se deklaration)
Ret 2 - Oksefrikadeller serveret med stegte kartofler, grillet gulerødder, squash, auberginer og peberfrugt. Hertil cremet bearnaisesauce. (Se deklaration)
Ret 3 - Sprøde torskenuggets serveret med nye kartofler, cremet urtedressing med dild og persille og et grønt mix af edamamebønner, broccoli, porrer og ærter. (Se deklaration)
Ret 4 - BBQ marineret pork brisket serveret med ovnbagte kartofler, gulerod/broccolitzatziki og bønnesalat med urter og feta. (Se deklaration)
Ret 5 - Kylling i kokos med forårsløg, peberfrugt, gulerod og limeblade - smagt til med chili og ingefær. Serveret med basmatiris og toppet med saltede cashewnødder og rosiner. Denne ret kan være let spicy! (Se deklaration)
Ret 6 - Beef shahi korma på kalvestrimler, smagt til med bl.a. ingefær, kanel og koriander. Serveret med fuldkornsbulgur og hjemmelavet hyben/æblechutney og gulerødder. Denne ret kan være let spicy! (Se deklaration)
Ret 7 - Tarteletter med cremet svampestuvning af bl.a. champignon, Karl Johan og østershatte. Toppet med syltede rødløg, danske ærter og drysset med parmesan og hasselnød. Serveret med bulgursalat. (Se deklaration)
Ret 8 - Grillpølser med kold kartoffelsalat og ærte/blomkålssalat vendt i persille. (Se deklaration)
Ret 9 - Klassisk burger med hakkebøf, hjemmelavet dressing, agurkerelish og sprøde salater. Serveret med provencekartofler. (Se deklaration)

Familiekassen uge 27 (4. - 10. jul)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sommerfrikassé med kylling, babycarotter, ærter og asparges, serveres med kartofler og sprød mix af gul og røde gulerødder og asparges. (Se deklaration)
Ret 2 - Boller i indisk karrysauce, serveres med bulgur og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 3 - Grillvenlig! Marineret kyllingebryst med pastasalat i karry/mangodressing. OBS! Kødet til denne ret skal du selv tilberede på grill eller pande efter ønske! (Se deklaration)
Ret 4 - Bolognese med oksekød, auberginer, tomater og gulerødder, serveret med fuldkornspasta og salat. (Se deklaration)
Ret 5 - Sprødstegte kalkunfrikadeller serveret med sprøde krydrede kartoffelbåde, cremet paprikasauce og dampet blomkål. (Se deklaration)
Ret 6 - Svinemørbrad toppet med feta, soltørrede tomater og pesto, serveret med brune ris og tomatsauce. (Se deklaration)
Ret 7 - Oksekød i tomat a la kebabhindi, serveret med brune ris og dampet broccoli (Se deklaration)
Ret 8 - Grillvenlig! Grillspyd med gyrosmarineret kalvekød og rødløg. Serveret med grillkartofler med hvidløg og majskolber. (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med sprød fisk, salat, dilddressing og citronsyltede gulerødder. (Se deklaration)

Familiekassen uge 28 (11. - 17. jul)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Yakatorimarinerede kyllingespyd serveret med basmatiris, majssalat med grillet peber i lime/ingefærdressing og ananaschutney (Se deklaration)
Ret 2 - Stegte frikadeller med hjemmerørt klassisk kold kartoffelsalat med purløg og ærter (Se deklaration)
Ret 3 - Fuldkornspasta med italiensk okseragout smagt til med bl.a. rødvin, koriander og fennikelfrø og toppet med parmesan, hertil bagt gulerodsmix (Se deklaration)
Ret 4 - Sprødstegt torskenuggets med krydrede kartoffelbåde, broccolislaw og aioli (Se deklaration)
Ret 5 - GRILVENLIG! Marineret grillkotelet med tzaziki, hvidløgskartofler og grillet rosenkålspyd. OBS: Kødet til denne ret skal du selv tilberede på grill eller pande til gennemstegt! (Se deklaration)
Ret 6 - Mørbradgryde i karry med æbler, kål og kokos, serveret med basmatiris og edamamebønner og toppet med cashews og rosiner. (Se deklaration)
Ret 7 - Chili sin carne med masser af soltørrede tomater, bønner og squash smagt til med bl.a. kanel, koriander og spidskommen. Serveret med fuldkornsris & creme fraiche (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG! Urtemarineret kylling inderfilet & Pølser, serveret med kartoffelbakke med kartofler, rød peber, squash og aubergine i hvidløgsolie. (Se deklaration)
Ret 9 - Sliders med oksefrikadeller, ost, salat, hjemmelavet tomatrelish, salatmayonnaise og krydrede kartoffelbåde (Se deklaration)

Familiekassen uge 29 (18. - 24. jul)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kalkunfrikadeller serveret med champignon sauce med svampe og squash, kartofler og ærter (Se deklaration)
Ret 2 - Kylling og broccoli, peber og bønner i fad med flødetomatsauce og fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 3 - Græske frikadeller med kogt bulgur, rødbedetzatziki og bagt zucchini (Se deklaration)
Ret 4 - Sprød kalkunschnitzel serveret med basmati ris, mix af peberfrugt, aubergine og squash og sød chilisauce (Se deklaration)
Ret 5 - GRILLVENLIG! Grillet hakkebøf med tomatspyd, bagekartofler og smør (Se deklaration)
Ret 6 - GRILLVENLIG! Langtids tilberedt kalvespidsbryst med fuldkornspastasalat i rød pesto (Se deklaration)
Ret 7 - Sprødstegt fisk med brune fuldkornsris, tomatsauce og broccoli/gulerodsmix (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG! Grill spyd med kylling hertil grillede kartofler og majskolber (Se deklaration)
Ret 9 - Pulled chicken fuldkornsburger med coleslaw, sprød rødkål og bbqdressing, hertil provencekartofler. (Se deklaration)

Vægttabskassen uge 26 (27. jun - 3. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Hindbærgrød med hakkede mandler
Middag: Sandwich med sprød salat, kylling og cremet haydari
Aften: Sprød salat med bønner i sesam og vinaigrette, hertil quinoabøf
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost, serveret med rugbrød og tomater
Middag: Rødkålssalat med edamamebønner, mango og spicy salattopping
Aften: Kylling i kokos serveret med blomkålsris og nøddetopping
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Drikkeskyr med rabarber, serveret med fibermüsli
Middag: Grøn bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Beef korma med bulgur, hybenchutney og bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med avokado og brød
Middag: Middelhavs pastasalat med parmesanost, ruccola og soltørrede tomater
Aften: Sprøde torskenuggets med nye kartofler, cremet urtedressing og grønne grøntsager
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kefir med rugbrødsdrys
Middag: edamamebønnesalat med pesto og hvedekerner
Aften: Oksefrikadeller med stegte kartofler, gulerodsmix og kold bearnaisedressing
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 27 (4. - 10. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold sommergrød med hyldeblomst.
Middag: Grov sandwich med pulled chicken, hjemmelavet tomatrelish og sprød salat
Aften: Salat med quinoa og kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter, serveret med tomater og mandler.
Middag: Rustik salat med mandler og hvidløgsdressing
Aften: Oksekød i tomat ala kebab hindi hertil brune ris
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot.
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner, toppet med peanuts.
Aften: Kyllingefrikassé med kartofler og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost.
Middag: Perlebygsalat med kylling og forårsløg
Aften: Fuldkornspasta med bolognese og cherrytomater
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med mandler, græskarkerner og sesam
Middag: Pastasalat med rød pesto og feta.
Aften: Kalkunfrikadeller med sprøde rodfrugtfritter og paprikasauce
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 28 (11. - 17. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Chiagrød med kokos og mango
Middag: Sandwich med skinke og ost
Aften: Salat caesar style med kylling og grovbrød
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Omelet med kartofler og kylling
Middag: Quinoasalat med majs, bønner og solsikkekerner
Aften: Mørbrad i karry med brune ris og nøddetopping
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniljeskyr m. blandede nødder
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Pasta med italiensk kalveragout
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Kyllingespyd m. majssalat, hvede og ananas chutney
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kefir med stenalder müsli
Middag: Bulgursalat med feta og dressing
Aften: Chili sin carne med blomkålsris & creme fraiche
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 29 (18. - 24. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Sommergrød m. hyldeblomst og jordbærkompot
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Salat med hvedekerner, pesto, spinatsticks og creme fraiche dressing
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé m. tomat og mandler
Middag: Bulgursalat med bønner, majs, peber & tahindressing
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, ærter og champignonsauce
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med mango/ananastopping
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Kylling i fad med flødetomatsauce og pasta
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og fiberbrød
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kylling
Aften: Græske frikadeller med bulgur og rødbedetzaziki og grønt
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark m. solbær/hindbær topping
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Wokret med fuldkornsris og sur/sødsauce
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 26 (27. jun - 3. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Hindbærgrød med hakkede mandler
Middag: Sandwich med sprød salat, kylling og cremet haydari
Aften: Sprød salat med bønner i sesam og vinaigrette, hertil quinoabøf
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost, serveret med rugbrød og tomater
Middag: Rødkålssalat med edamamebønner, mango og spicy salattopping
Aften: Kylling i kokos serveret med blomkålsris og nøddetopping
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Drikkeskyr med rabarber, serveret med fibermüsli
Middag: Grøn bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Beef korma med bulgur, hybenchutney og bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med avokado og brød
Middag: Middelhavs pastasalat med parmesanost, ruccola og soltørrede tomater
Aften: Sprøde torskenuggets med nye kartofler, cremet urtedressing og grønne grøntsager
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kefir med rugbrødsdrys
Middag: edamamebønnesalat med pesto og hvedekerner
Aften: Oksefrikadeller med stegte kartofler, gulerodsmix og kold bearnaisedressing
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 27 (4. - 10. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold sommergrød med hyldeblomst.
Middag: Grov sandwich med pulled chicken, hjemmelavet tomatrelish og sprød salat
Aften: Salat med quinoa og kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter, serveret med tomater og mandler.
Middag: Rustik salat med mandler og hvidløgsdressing
Aften: Oksekød i tomat ala kebab hindi hertil brune ris
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot.
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner, toppet med peanuts.
Aften: Kyllingefrikassé med kartofler og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost.
Middag: Perlebygsalat med kylling og forårsløg
Aften: Fuldkornspasta med bolognese og cherrytomater
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med mandler, græskarkerner og sesam
Middag: Pastasalat med rød pesto og feta.
Aften: Kalkunfrikadeller med sprøde rodfrugtfritter og paprikasauce
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 28 (11. - 17. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Chiagrød med kokos og mango
Middag: Sandwich med skinke og ost
Aften: Salat caesar style med kylling og grovbrød
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Omelet med kartofler og kylling
Middag: Quinoasalat med majs, bønner og solsikkekerner
Aften: Mørbrad i karry med brune ris og nøddetopping
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniljeskyr m. blandede nødder
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Pasta med italiensk kalveragout
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Kyllingespyd m. majssalat, hvede og ananas chutney
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kefir med stenalder müsli
Middag: Bulgursalat med feta og dressing
Aften: Chili sin carne med blomkålsris & creme fraiche
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 29 (18. - 24. jul)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Sommergrød m. hyldeblomst og jordbærkompot
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Salat med hvedekerner, pesto, spinatsticks og creme fraiche dressing
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé m. tomat og mandler
Middag: Bulgursalat med bønner, majs, peber & tahindressing
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, ærter og champignonsauce
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med mango/ananastopping
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Kylling i fad med flødetomatsauce og pasta
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og fiberbrød
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kylling
Aften: Græske frikadeller med bulgur og rødbedetzaziki og grønt
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark m. solbær/hindbær topping
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Wokret med fuldkornsris og sur/sødsauce
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag