Familiekassen uge 13 (27. mar - 2. apr)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Græske frikadeller med feta, serveret med kartofler, rødbedetzatziki og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 2 - Vikingegryde med bacon, skinkestrimler, pølser og champignon, serveret med brune ris og mix af romanescokål, romanabønner, orange og gule gulerødder (Se deklaration)
Ret 3 - Stegt kyllingelårfilet serveret med fuldkornspasta, grøn sauce med spinat, persille og ærter og babycarotter (Se deklaration)
Ret 4 - Klassisk millionbøf med smuglergrønt af auberginer, løg og squash, serveret med kartoffelmos og ærter (Se deklaration)
Ret 5 - Grøntsagsbøf med quinoa, serveret med grov bulgur, tomatsauce med granatæble og mix af røde og gule gulerødder, pastinak i strimler, samt grønne asparges. (Se deklaration)
Ret 6 - TACO FISHY med mini fiskedeller, snittet savoykål, citronsyltede gulerødder og mango/chilidressing, serveret med kartoffelbåde (Se deklaration)
Ret 7 - Korma chicken serveret med grov bulgur og syltede hyben (Se deklaration)
Ret 8 - Sprødstegt fiskefilet, serveret med kartofler, persillesauce og dampet broccoli (Se deklaration)
Ret 9 - Amerikansk Crispy Fried Chicken Burger med fuldkornsbolle, bbq sauce, sprød salat og mayo, serveret med sprøde kartoffelbåde. (Se deklaration)
Familiekassen uge 14 (3. - 9. apr)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød paneret kylling serveret med kartofler, kold karrydressing og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 2 - Paprikagryde med kylling, champignon og squash, serveret med brune ris og gulerodsråkost (Se deklaration)
Ret 3 - Klassiske frikadeller serveret med kartofler, skysauce og rabarberkompot (Se deklaration)
Ret 4 - Italiensk lasagne lagt sammen med kødsauce, bechamelsauce, fuldkornslasagneplader og toppet med revet mozzarella (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk dahl med røde linser og kokos, serveret med Raita med koriander og mynte og naanbrød med nigellafrø (Se deklaration)
Ret 6 - SLIDER veggie i briochebolle med haydari, broccolinuggets og sprød salat, serveret med sprøde kartofler (Se deklaration)
Ret 7 - Sprøde forårsruller serveret med basmatiris, sur/sødsauce og mix af Gulerødder, løg, selleri, gul og rød peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs (Se deklaration)
Ret 8 - Saftige fiskedeller serveret med kartofler, sauce tatare og mix af romanescokål, blomkål og pariserkarotter (Se deklaration)
Ret 9 - Caesarburger med fuldkornsbolle, saftig kylling, caesardressing, sprød salat og parmesanflager. Serveret med sprøde kartoffelrösti. (Se deklaration)
Familiekassen uge 15 (10. - 16. apr)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Kylling med barbequesauce, serveret med basmatiris og mix af rødløg, ananas og rød peber. (Se deklaration)
Ret 2 - Marokkansk gryde med kylling, koriander, kanel, abrikoser og mandler, serveret med kogt bulgur
Ret 3 - Stegte frikadeller serveret med kartofler og stuvet sommergrønt med romanescokål, blomkål og pariserkarotter (Se deklaration)
Ret 4 - Oksekødboller i cremet tomatsauce, serveret med fuldkornspasta og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 5 - Chili sin carne med kikærter, edamamebønner, auberginer, squash og soltørrede tomater, serveret med brune ris og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 6 - SLIDER fishy med sprøde torskenuggets, krydderurtedressing med dild, citronsyltede gulerødder og iceberg, serveret med kartoffelrösti. (Se deklaration)
Ret 7 - Butter chicken, serveret med basmatiris, rød peber/ananas chutney og cashewnødder (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød fiskefilet, serveret med persillesauce, kartofler og mix af orange, lilla og gule rødder. (Se deklaration)
Ret 9 - Bearnaise burger med hakkebøf, fuldkornsbolle, løgkompot, iceberg og råstegte kartofler (Se deklaration)
Familiekassen uge 16 (17. - 23. apr)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med varm bulgursalat med grillede rød og gul peber, cherrytomater, babykarotter, bønner, champignon, perleløg og kryddersmør. (Se deklaration)
Ret 2 - kyllinge frikassè med babycarotter, ærter, blomkål og asparges, serveret med kartofler og mix af røde og gulerødder i strimler, pastinak i strimler og grønne aspargesstykker (Se deklaration)
Ret 3 - Mørbrad a la creme med østershatte, shitake og karl johansvampe, serveret med brune ris og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 4 - Kartoffelfad med oksekød, squash og auberginer, toppet med hytteost og serveret med bagte gule og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - Sprøde falafler, serveret med bulgur, haydari og solgul ratatouille af gulerødder, rød peber, grillet squash, grøn hvidløg og grillede pastinakker (Se deklaration)
Ret 6 - SLIDER chicken med indbagt kylling, ananas og rød peber chutney, mayo og sprød iceberg, serveret med mini rösti. (Se deklaration)
Ret 7 - Toscansk pastaret med svinekød, champignon og chorizo, serveret med fuldkorns pasta, parmesanflager og sprød salat (Se deklaration)
Ret 8 - Pretzel paneret fish bites serveret med basmatiris, indisk karrysauce og ærter (Se deklaration)
Ret 9 - Græsk burger med fuldkornsbolle, hakkebøf, tzatziki, syltede rødløg og sprød salat, serveret med rustikke kartoffelbåde. (Se deklaration)