Familiekassen uge 13 (27. mar - 2. apr)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Græske frikadeller med feta, serveret med kartofler, rødbedetzatziki og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 2 - Vikingegryde med bacon, skinkestrimler, pølser og champignon, serveret med brune ris og mix af romanescokål, romanabønner, orange og gule gulerødder (Se deklaration)
Ret 3 - Stegt kyllingelårfilet serveret med fuldkornspasta, grøn sauce med spinat, persille og ærter og babycarotter (Se deklaration)
Ret 4 - Klassisk millionbøf med smuglergrønt af auberginer, løg og squash, serveret med kartoffelmos og ærter (Se deklaration)
Ret 5 - Grøntsagsbøf med quinoa, serveret med grov bulgur, tomatsauce med granatæble og mix af røde og gule gulerødder, pastinak i strimler, samt grønne asparges. (Se deklaration)
Ret 6 - TACO FISHY med mini fiskedeller, snittet savoykål, citronsyltede gulerødder og mango/chilidressing, serveret med kartoffelbåde (Se deklaration)
Ret 7 - Korma chicken serveret med grov bulgur og syltede hyben (Se deklaration)
Ret 8 - Sprødstegt fiskefilet, serveret med kartofler, persillesauce og dampet broccoli (Se deklaration)
Ret 9 - Amerikansk Crispy Fried Chicken Burger med fuldkornsbolle, bbq sauce, sprød salat og mayo, serveret med sprøde kartoffelbåde. (Se deklaration)

Familiekassen uge 14 (3. - 9. apr)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød paneret kylling serveret med kartofler, kold karrydressing og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 2 - Paprikagryde med kylling, champignon og squash, serveret med brune ris og gulerodsråkost (Se deklaration)
Ret 3 - Klassiske frikadeller serveret med kartofler, skysauce og rabarberkompot (Se deklaration)
Ret 4 - Italiensk lasagne lagt sammen med kødsauce, bechamelsauce, fuldkornslasagneplader og toppet med revet mozzarella (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk dahl med røde linser og kokos, serveret med Raita med koriander og mynte og naanbrød med nigellafrø (Se deklaration)
Ret 6 - SLIDER veggie i briochebolle med haydari, broccolinuggets og sprød salat, serveret med sprøde kartofler (Se deklaration)
Ret 7 - Sprøde forårsruller serveret med basmatiris, sur/sødsauce og mix af Gulerødder, løg, selleri, gul og rød peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs (Se deklaration)
Ret 8 - Saftige fiskedeller serveret med kartofler, sauce tatare og mix af romanescokål, blomkål og pariserkarotter (Se deklaration)
Ret 9 - Caesarburger med fuldkornsbolle, saftig kylling, caesardressing, sprød salat og parmesanflager. Serveret med sprøde kartoffelrösti. (Se deklaration)

Familiekassen uge 15 (10. - 16. apr)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kylling med barbequesauce, serveret med basmatiris og mix af rødløg, ananas og rød peber. (Se deklaration)
Ret 2 - Marokkansk gryde med kylling, koriander, kanel, abrikoser og mandler, serveret med kogt bulgur
Ret 3 - Stegte frikadeller serveret med kartofler og stuvet sommergrønt med romanescokål, blomkål og pariserkarotter (Se deklaration)
Ret 4 - Oksekødboller i cremet tomatsauce, serveret med fuldkornspasta og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 5 - Chili sin carne med kikærter, edamamebønner, auberginer, squash og soltørrede tomater, serveret med brune ris og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 6 - SLIDER fishy med sprøde torskenuggets, krydderurtedressing med dild, citronsyltede gulerødder og iceberg, serveret med kartoffelrösti. (Se deklaration)
Ret 7 - Butter chicken, serveret med basmatiris, rød peber/ananas chutney og cashewnødder (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød fiskefilet, serveret med persillesauce, kartofler og mix af orange, lilla og gule rødder. (Se deklaration)
Ret 9 - Bearnaise burger med hakkebøf, fuldkornsbolle, løgkompot, iceberg og råstegte kartofler (Se deklaration)

Familiekassen uge 16 (17. - 23. apr)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med varm bulgursalat med grillede rød og gul peber, cherrytomater, babykarotter, bønner, champignon, perleløg og kryddersmør. (Se deklaration)
Ret 2 - kyllinge frikassè med babycarotter, ærter, blomkål og asparges, serveret med kartofler og mix af røde og gulerødder i strimler, pastinak i strimler og grønne aspargesstykker (Se deklaration)
Ret 3 - Mørbrad a la creme med østershatte, shitake og karl johansvampe, serveret med brune ris og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 4 - Kartoffelfad med oksekød, squash og auberginer, toppet med hytteost og serveret med bagte gule og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - Sprøde falafler, serveret med bulgur, haydari og solgul ratatouille af gulerødder, rød peber, grillet squash, grøn hvidløg og grillede pastinakker (Se deklaration)
Ret 6 - SLIDER chicken med indbagt kylling, ananas og rød peber chutney, mayo og sprød iceberg, serveret med mini rösti. (Se deklaration)
Ret 7 - Toscansk pastaret med svinekød, champignon og chorizo, serveret med fuldkorns pasta, parmesanflager og sprød salat (Se deklaration)
Ret 8 - Pretzel paneret fish bites serveret med basmatiris, indisk karrysauce og ærter (Se deklaration)
Ret 9 - Græsk burger med fuldkornsbolle, hakkebøf, tzatziki, syltede rødløg og sprød salat, serveret med rustikke kartoffelbåde. (Se deklaration)

Vægttabskassen uge 13 (27. mar - 2. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold byggrød med brombærtopping
Middag: Sandwich med falafler og haydari
Aften: Græske frikadeller med bulgur, rødbedetzaziki og zucchini
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med brød
Middag: Kålsalat med cajunkylling og hummus
Aften: Rugpaneret fisk med kartofler, persillesauce og carotter
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniljeskyr med blandede nødder
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Korma chicken hertil brune ris og edamamebønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Kyllingefilet med pasta og grøn sauce
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Hindbæryoghurt med quinoamüsli
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Millionbøf med kartoffeltern og ærter
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 14 (3. - 9. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Cremet morgengrød med granatæble og mandler, toppet med ribs/æblekompot
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: Paprikagryde med brune ris og bønnemix
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med mandler
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Kalkunfrikadeller med kartofler, skysauce og rabarberkompot
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: yoghurt med mango/ananastopping
Middag: Stegt kylling med kikærtesalat med grillede peber
Aften: Italiensk Lasagnette med bolognese og bechamelsauce
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Indisk dahl med Raita og naanbrød
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Grøn pastasalat med falafler
Aften: Kyllingefilet med brune ris, sød chilisauce
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 15 (10. - 16. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Bbq kylling med brune ris og grønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Chili sin carne med naanbrød og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Kalkunfrikadeller med kartofler og stuvet sommergrønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Sesam marineret råkost med kylling
Aften: Oksekødboller i cremet tomatsauce hertil pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kokosskyr med ananaspuré
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Butter chicken med bulgur og chutney
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 16 (17. - 23. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Kalkunfrikadelle med varm bulgursalat
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød
Middag: Bulgursalat med rødbede og kylling
Aften: Kyllingefrikassé med kartofler og juliennemix
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Falafler med bulgur, haydari og solgul ratatouille
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Toscansk bolognese med spaghetti
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg og grillede peber
Aften: Kartoffelfad med oksekød og hytteost
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 13 (27. mar - 2. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold byggrød med brombærtopping
Middag: Sandwich med falafler og haydari
Aften: Græske frikadeller med bulgur, rødbedetzaziki og zucchini
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med brød
Middag: Kålsalat med cajunkylling og hummus
Aften: Rugpaneret fisk med kartofler, persillesauce og carotter
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniljeskyr med blandede nødder
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Korma chicken hertil brune ris og edamamebønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Kyllingefilet med pasta og grøn sauce
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Hindbæryoghurt med quinoamüsli
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Millionbøf med kartoffeltern og ærter
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 14 (3. - 9. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Cremet morgengrød med granatæble og mandler, toppet med ribs/æblekompot
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: Paprikagryde med brune ris og bønnemix
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med mandler
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Kalkunfrikadeller med kartofler, skysauce og rabarberkompot
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: yoghurt med mango/ananastopping
Middag: Stegt kylling med kikærtesalat med grillede peber
Aften: Italiensk Lasagnette med bolognese og bechamelsauce
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Indisk dahl med Raita og naanbrød
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Grøn pastasalat med falafler
Aften: Kyllingefilet med brune ris, sød chilisauce
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 15 (10. - 16. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Bbq kylling med brune ris og grønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Chili sin carne med naanbrød og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Kalkunfrikadeller med kartofler og stuvet sommergrønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Sesam marineret råkost med kylling
Aften: Oksekødboller i cremet tomatsauce hertil pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kokosskyr med ananaspuré
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Butter chicken med bulgur og chutney
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 16 (17. - 23. apr)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Kalkunfrikadelle med varm bulgursalat
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød
Middag: Bulgursalat med rødbede og kylling
Aften: Kyllingefrikassé med kartofler og juliennemix
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Falafler med bulgur, haydari og solgul ratatouille
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Toscansk bolognese med spaghetti
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg og grillede peber
Aften: Kartoffelfad med oksekød og hytteost
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag