Familiekassen uge 08 (19. - 25. feb)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Græsk farsbrød serveret med varm bulgursalat med semidried tomater, feta, grønne bønner og frisk spinat- vær opmærksom på holdbarhed på frisk grønt. (Se deklaration)
Ret 2 - Stegt kylling serveret med kartofler og stuvet ærter, sukkerærter, blomkål og babycarotter. (Se deklaration)
Ret 3 - Fuldkornstortilla med veggiefyld med kidneybønner, grønne linser, cherrytomater og gulerødder, toppet med majs salsa, revet mozzarella og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 4 - Penang karry med kylling, babymajs, bambusskud og bønner, serveret med vilde ris og toppet med cashewnødder. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 5 - Urtemarineret kalkun serveret med fuldkornspasta, paprikasauce og gnave grønt (Se deklaration)
Ret 6 - Tartelet a la bøfsandwich med millionbøf, toppet med ristede løg, rødbeder, bløde løg, drueagurker og farm fries. (Se deklaration)
Ret 7 - Cremet jordskokkesuppe med kylling, serveret med focacciabrød (Se deklaration)
Ret 8 - Rugpaneret sejfilet asiatisk rissalat med vilde ris, pastinak, gulerødder, grønne asparges og koriander, ingefær, citrongræs, skalotteløg, hvidløg, limeblade, og rød chili. (Se deklaration)
Ret 9 - Bearnaise burger med hakkebøf, salat, sauce bearnaise og løgkompot i fuldkornsbolle serveret med råstegte kartofler.- vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)

Familiekassen uge 09 (26. feb - 3. mar)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kyllinge lårfilet med tomatmarineret kartoffelfad med mix af gul og grøn zucchini og cherrytomater (Se deklaration)
Ret 2 - Klassiske frikadeller serveret med kartofler, skysauce og salat,- vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 3 - Saftig kylling i fad med flødetomatsauce, gule og grønne bønner, peberfrugt og broccoli, serveret med fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 4 - Fransk Cassoulet med kylling, porre og hvide bønner serveret med brune ris og stegte gule, orange og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - Grøntsagslasagne med fuldkornslasagneplader, tomatsauce og grøntsagsbechamel med selleri, gulerødder, porrer og spinat, toppet med revet mozzarella, serveret med salat med gulerod og rød spidskål. Vær opmærksom på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)
Ret 6 - Tartelet a la Tex mex med krydret kylling i tomat, avocado salsa og creme fraiche, serveret med mexicansk bønnesalat med kidneybønner, courgetter, majs og rødløg. (Se deklaration)
Ret 7 - Cevapcici med bulgur og varm bønnesalat med kikærter, rødløg, squash og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød paneret sejkrebinet fyldt med gulerod og porre, serveret med kartofler og persillesauce (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med nigellapaneret kylling, ranchdressing, salat og syltede rødløg, serveret med provencekrydrede kartofler (Se deklaration)

Familiekassen uge 10 (4. - 10. mar)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød kylling serveret med græske kartofler med rosmarin, miks af gule og grønne zucchini og tzatziki (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk mørbradgryde med bacon og pølser serveret med brune ris og bagte gulerødder (Se deklaration)
Ret 3 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med kartofler, stuvet spinat og blandet salat-tjek holdbarheden! (Se deklaration)
Ret 4 - Marokkansk gryde med kylling, squash, peberfrugt, abrikoser og kikærter, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 5 - Italiensk bolognese med smuglergrønt, serveret med fuldkornspasta og gnave gulerødder (Se deklaration)
Ret 6 - TACO med kalvestrimler, kidneybønner og peberfrugt, toppet med avokado/mango salsa, pink slaw og vilde ris. (Se deklaration)
Ret 7 - Panang karry med kylling, babymajs, bambusskud og bønner serveret med basmatiris og toppet med cashewnødder (Se deklaration)
Ret 8 - Sprøde fiskenuggets, serveret med krydderurtedressing, kartofler og mix af broccoli og gulerødder (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger med fuldkornsbolle hertil rødkål, syltede agurker, serveret med rodfrugt fritter (Se deklaration)

Familiekassen uge 11 (11. - 17. mar)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Rødbedefalafler serveret med bulgursalat med bagt squash og soltørrede tomater, hertíl hummus (Se deklaration)
Ret 2 - Kyllinge stroganoff med porre, champignon og forårsløg, serveret med brune ris og mix af pastinak, gulerødder og grønne asparges (Se deklaration)
Ret 3 - Sprød kalkunschnitzel serveret med krydrede kartoffelbåde, paprikasauce, og gnavegulerødder- se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 4 - Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med brune ris og grønne bønner. (Se deklaration)
Ret 5 - Tyrkiske cevapcici serveret med bulgur, tomatsauce med granatæble og mix af edamame, sorte og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 6 - TACO chicken med tempura indbagt kylling, hjemmelavet broccolislaw, ananas/rød peber chutney og mexicomarinerede kartofler. (Se deklaration)
Ret 7 - Linse bolognese med røde og grønne linser, bladselleri, aubergine, squash, rødvin og tomat serveret med fuldkornspasta, parmasanflager og salat-se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 8 - Fiskefrikadeller serveret med kartofler, krydderurtedressing med dild og gnavegulerødder-se holdbarhed! (Se deklaration)
Ret 9 - Cheese Burger med fuldkornsbolle, hakkebøf, ost, hjemmelavet dressing, sprød salat, agurkerelish og krydrede kartoffelbåde. -Se holdbarhed på salat! (Se deklaration)

Vægttabskassen uge 08 (19. - 25. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold byggrød med brombærtopping
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Stegt kyllingebryst med kartofler og stuvet grønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med ost og marmelade
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Jordskoksuppe med kylling og brød
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniljeskyr med blandede nødder
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Urtemarineret kalkun med vilde ris, paprikasauce og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Rød pastasalat med feta og grissini
Aften: Græsk farsbrød med bulgursalat og tzatziki
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Hindbæryoghurt med quinoamüsli
Middag: Bulgursalat med abrikos og mandler
Aften: Panang karry med brune ris
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 09 (26. feb - 3. mar)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Peanutbuttergrød med chokolade
Middag: Sandwich med kyllingesalat
Aften: Cevapcici med bulgur og varm bønnesalat
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Sesammarineret råkost og oksefrikadeller
Aften: Grøntsagslasagnette
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Kylling i fad med tomatsauce og pasta
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Fransk cassoulet med ris og bagte gulerødder
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Grøntsagsbøf med kartofler, persillesauce og gulerødder
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 10 (4. - 10. mar)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Rugbrød med hummus og råkost
Aften: Kalkun frikadeller hertil stuvet spinat og børstede kartofler
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Spaghetti bolognese
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Panang karry med ris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Marokkansk grøntsagsgryde med kylling og bulgur
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Middelhavs pastasalat
Aften: Fuldkornstortilla med chili con beef, grønt og mangosalsa
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 11 (11. - 17. mar)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pestokylling og salat
Aften: Rødbedefalafler med humus, bulgur og bagt squash
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Egg bites med tomat og ost, brød og mandler
Middag: Grøn bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Kyllinge stroganoff med brune ris og dampet broccoli
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kvark med solbær/hindbær topping
Middag: Sesam marineret råkost og oksefrikadeller
Aften: Linse bolognese med fuldkorns spaghetti
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med æble og chokolade hertil nødder og tomat
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kylling
Aften: Kylling i karry med brune og blomkålsris
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Fersken yoghurt med müsli
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Tyrkiske kødboller med bulgur, toamtsauce og bønner
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 08 (19. - 25. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold byggrød med brombærtopping
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Stegt kyllingebryst med kartofler og stuvet grønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med ost og marmelade
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Jordskoksuppe med kylling og brød
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniljeskyr med blandede nødder
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Urtemarineret kalkun med vilde ris, paprikasauce og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Rød pastasalat med feta og grissini
Aften: Græsk farsbrød med bulgursalat og tzatziki
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Hindbæryoghurt med quinoamüsli
Middag: Bulgursalat med abrikos og mandler
Aften: Panang karry med brune ris
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 09 (26. feb - 3. mar)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Peanutbuttergrød med chokolade
Middag: Sandwich med kyllingesalat
Aften: Cevapcici med bulgur og varm bønnesalat
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Sesammarineret råkost og oksefrikadeller
Aften: Grøntsagslasagnette
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Kylling i fad med tomatsauce og pasta
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Fransk cassoulet med ris og bagte gulerødder
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Grøntsagsbøf med kartofler, persillesauce og gulerødder
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 10 (4. - 10. mar)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Rugbrød med hummus og råkost
Aften: Kalkun frikadeller hertil stuvet spinat og børstede kartofler
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Spaghetti bolognese
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Panang karry med ris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Marokkansk grøntsagsgryde med kylling og bulgur
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Middelhavs pastasalat
Aften: Fuldkornstortilla med chili con beef, grønt og mangosalsa
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 11 (11. - 17. mar)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pestokylling og salat
Aften: Rødbedefalafler med humus, bulgur og bagt squash
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Egg bites med tomat og ost, brød og mandler
Middag: Grøn bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Kyllinge stroganoff med brune ris og dampet broccoli
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kvark med solbær/hindbær topping
Middag: Sesam marineret råkost og oksefrikadeller
Aften: Linse bolognese med fuldkorns spaghetti
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med æble og chokolade hertil nødder og tomat
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kylling
Aften: Kylling i karry med brune og blomkålsris
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Fersken yoghurt med müsli
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Tyrkiske kødboller med bulgur, toamtsauce og bønner
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag