Familiekassen uge 04 (23. - 29. jan)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Saftige frikadeller med kartofler, skysauce og blommechutney (Se deklaration)
Ret 2 - Pasta a la carbonara med kylling, svampe og parmesan, serveret med fuldkornspasta og sprød salat (Se deklaration)
Ret 3 - Svinemørbrad i fad med auberginer, squash, løg, rød peber og feta, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 4 - Mongolian beef serveret med basmatiris og mix af babymajs, sukkerærter, gulerødder, selleri og svampe (Se deklaration)
Ret 5 - Paprikagryde med kylling, squash, peberfrugt og svampe serveret med brune ris og dampet blomkålsbuketter (Se deklaration)
Ret 6 - Sprød sejkrebinet med fyld af porrer og gulerod, serveret med kartofler og porresauce (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt inderfilet med varm kartoffelsalat med feta, soltørrede tomater, solsikkekerner, pesto og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 8 - Cremet tomatsuppe med basilikum, serveret med fuldkorns suppekonkylier og fiberbrød (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger a la caesar med kylling, parmesanflager, caesardressing og sprød salat, serveret med röstibites (Se deklaration)
Familiekassen uge 05 (30. jan - 5. feb)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Italienske oksekødboller i tomatsauce serveret med fuldkornspasta og sprød salat (Se deklaration)
Ret 2 - Penang karry med kylling, bønner, babymajs og bambusskud, serveret med basmati ris og toppet med saltede cashewnødder. (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk fiskefilet serveret med sprøde kartofler, kold remouladedressing og ærter (Se deklaration)
Ret 4 - Græsk mousakka lagt sammen med kartoffeltern, kødsauce med auberginer, squash, peberfrugt og gulerødder og bechamel og toppet med revet mozzarella. Hertil en bønnesalat med feta og hakkede mandler. (Se deklaration)
Ret 5 - Vikingegryde med skinketern, bacon, pølsesnitter og champignon, serveret med brune ris og romanescomix (Se deklaration)
Ret 6 - TARTELET TORSDAG Amerikansk sloppy Joe tartelet med stegt løgringe, coleslaw og revet cheddar, serveret med sprøde kartofler (Se deklaration)
Ret 7 - Urtemarineret kylling serveret med kartofler, tzatziki og mix af sukkerærter, broccoli og ærter (Se deklaration)
Ret 8 - Vegetarisk Chana Masala med kikærter og peberfrugt, serveret med bulgur og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 9 - Cheese Burger med fuldkornsbolle, bøf af oksekød, hjemmelavet dressing, ost, agurkerelish, sprød salat og krydrede kartoffelbåde (Se deklaration)
Familiekassen uge 06 (6. - 12. feb)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Saftige oksefrikadeller serveret med kartoffelrösti, broccoli og sauce bearnaise (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med brune ris og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 3 - Kylling i fad med flødetomatsauce og mix af broccoli, gule bønner og peberfrugt, serveret med fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 4 - Rugpaneret sejfilet serveret med kartofler, stuvet spinat og gule, orange og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - Marineret kyllingeinderfilet, serveret med vilde ris og mix af peberfrugt, rødløg, squash og forårsløg (Se deklaration)
Ret 6 - TARTELET TORSDAG Italiensk vegetar tartelet med caponata med sorte bønner med topping af mozzarellaperler, pinjekerner og semidried tomater, serveret med fuldkornspasta med grøn pesto (Se deklaration)
Ret 7 - Svenske kødboller serveret med kartoffeltern, tyttebærsauce og ærter (Se deklaration)
Ret 8 - KAN VÆRE SPICY! Sprød blomkålsbøf serveret med basmatiris, indisk karrysauce og juliennegrønt (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger med fuldkornsbolle, mayo, rødkål og syltede agurker, serveret med sprøde rodfrugt fritter. (Se deklaration)
Familiekassen uge 07 (13. - 19. feb)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sprød kalkunschnitzel serveret med krydrede kartoffelbåde, paprikasauce og dampet broccoli (Se deklaration)
Ret 2 - Græske frikadeller serveret med bulgur, rødbedetzatziki og mix af gul og grøn zucchini, tomat og rødløg. (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk boller i karry med smuglergrønt, serveret med brune ris og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 4 - Italiensk kalveragout med rødvin, gulerødder og porrer, serveret med fuldkornspasta, parmesanflager og bagt mix af gule, orange og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - "Fish and chips" med torskenuggets serveret med stegte kartofler, sprød broccolislaw og aioli (Se deklaration)
Ret 6 - TARTELET chinabox med kål, bønnespirer og peberfrugt i thaikarry og kokos, indbagte kyllingechunks og toppet med ingefærsyltet peberfrugt, saltede cashewnødder og tørret papaya, serveret med gule basmatiris (Se deklaration)
Ret 7 - Farseret porre serveret med kartofler, bagte skorzonnerødder og skysauce (Se deklaration)
Ret 8 - Saftige kyllingefrikadeller serveret med kartofler og stuvet spidskål (Se deklaration)
Ret 9 - Klassisk fuldkornsburger med hakkebøf, Hr. Andersen dressing, agurkesalat, salat og græske kartofler (Se deklaration)