Familiekassen uge 39 (26. sep - 2. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød paneret kalkunschnitzel med sød chilisauce, serveret med basmatiris og grillet mix af squash, aubergine, peberfrugt og rødder. (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med brune ris og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 3 - Oksekødboller i cremet tomatsauce, serveret med fuldkornspasta og salat (Se deklaration)
Ret 4 - Græsk moussakka med krydret oksekød, kartoffeltern og bechamelsauce, hertil bønnesalat med feta (Se deklaration)
Ret 5 - FRANSK TEMA! kalkun cordon bleu serveret med ratatouille og fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 6 - Fuldkornstortilla med chili con beef, pink slaw, mangosalsa og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 7 - Fiskefrikadeller med rejer/chili serveret med kartofler, kold krydderurtedressing og grønne grøntsager (Se deklaration)
Ret 8 - Saftig kyllingeinderfilet serveret med stegte kartofler og squash og gulerodstzaziki (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med hakkebøf, sprøde indbagte løgringe, salat og barbecuedressing, serveret med krydrede kartoffelbåde. (Se deklaration)

Familiekassen uge 40 (3. - 9. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Teriyakimarinerede kyllingespyd serveret med bulgur pilavi og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 2 - Fyldig chili sin carne serveret med brune ris og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 3 - Sejkrebinet med fyld af gulerod og porre, serveret med kartofler og stuvet spinat (Se deklaration)
Ret 4 - Svensk pølseret serveret med syltede rødbeder (Se deklaration)
Ret 5 - Dansk hakkebøf i fad med bløde løg og skysauce, serveret med kartofler og ærter (Se deklaration)
Ret 6 - Klassisk saftig hamburgerryg serveret med flødekartofler og sesambagte gulerødder (Se deklaration)
Ret 7 - Chicken Tikka Masala hertil ris og mango salsa (Se deklaration)
Ret 8 - Fuldkornspasta med italiensk kalveragout, parmesan og bagt gulerodsmix (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger a la caesar med saftig krydret kylling, sprød salat, cremet caesardressing og parmesanflager, serveret med mini kartoffelrösti (Se deklaration)

Familiekassen uge 41 (10. - 16. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftige kalkunfrikadeller serveret med kartofler, cremet paprikasauce og solgul ratatouille med grillet pastinak og zucchini, grøn hvidløg og rød peber. (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk boller i karry med smuglergrønt, serveret med brune ris og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 3 - Sprød rispaneret kylling serveret med provence kartofler, coleslaw og bønnefritter (Se deklaration)
Ret 4 - Kyllingelasagne med chunks af kylling, bladselleri og gulerødder, lagt sammen med hytteost og fuldkorns lasagneplader og toppet med revet mozzarella. Denne ret er let spicy. (Se deklaration)
Ret 5 - Falafler serveret med bulgur, cremet haydari og mix af grillet peber, forårsløg, squash og rødløg. (Se deklaration)
Ret 6 - Fiskedeller med sprøde kartoffelbåde, hjemmerørt remoulade og gulerodsråkost (Se deklaration)
Ret 7 - Mongolian beef med ingefær, soya og hvidløg, serveret med basmatiris og wok grønt med minimajs, gulerod, bønnespirer og sukkerærter. (Se deklaration)
Ret 8 - Saftig kyllingeinderfilet i fad med flødetomatsauce, bønner, broccoli og peberfrugt, serveret med fuldkornspasta. (Se deklaration)
Ret 9 - Græsk burger med fuldkornsbolle, hakkebøf, sprød salat, cremet tzatziki, syltede rødløg og sprøde kartoffelbåde (Se deklaration)

Familiekassen uge 42 (17. - 23. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Græske frikadeller serveret med rødbedetzatziki, kogt bulgur og bagt mix af gul og grøn zucchini, tomat og løg (Se deklaration)
Ret 2 - Panang karry med kylling, babymajs og bambusskud, serveret med basmatiris og toppet med cashewnødder (Se deklaration)
Ret 3 - Sprød kylling serveret med græske kartofler med rosmarin, grønne bønner og kold krydderurtedressing (Se deklaration)
Ret 4 - Mexicansk lasagne med kylling og sorte og edamamebønner, lagt sammen med fuldkornslasagneplader, bechamelsauce og toppet med revet mozzarella. (Se deklaration)
Ret 5 - Fiskefilet serveret med rodfrugtfritter af pastinak, rødbede og gulerod, kold remouladedressing og grønne ærter (Se deklaration)
Ret 6 - Vikingegryde med strimler af svinekød, pølsesnitter, bacon og champignon, serveret med brune ris og mix af romanescokål, bønner og gulerødder (Se deklaration)
Ret 7 - Kartoffelfad med oksekød, courgetter, auberginer, tomater og peberfrugter, lagt sammen med kartoffeltern og hytteost, serveret med gulerodsråkost (Se deklaration)
Ret 8 - Klassiske tarteletter med høns i asparges, serveret med salat og tomater (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med hakkebøf af okse, løgkompot, salat og bearnaisesauce, serveret med krydrede råstegte kartofler (Se deklaration)

Vægttabskassen uge 39 (26. sep - 2. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pulled chicken, salat og tomatrelish
Aften: Salat med marinerede kartofler og falafler
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Blomkålssalat med hvedekerner og æbledressing
Aften: Kyllingeinderfilet m ris og grønt i sur/sødsauce
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniliekvark med hindbærcrunch
Middag: Mexicansk salat med kylling, avokado og sorte bønner
Aften: Mousakka med oksekød & grøntsager
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Bulgursalat med bønner, peber & tahindressing
Aften: Oksekødboller i cremet tomatsauce hertil pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Pastasalat med kylling og feta i karrydressing
Aften: Kyllinglårfilet m. bulgur og ratatouille
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 40 (3. - 9. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Hindbærgrød med hakkede mandler
Middag: Sandwich m. rødbedehummus og salat
Aften: Quinoasalat med avokado og pulled chicken
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Linsesalat med gulerod, rødbede og grønkål
Aften: Vegetarchili med naanbrød og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Chicken Tikka Masala hertil blomkålsris og edamamebønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Skyr med kompot af jordbær, æble og aroniabær
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Pasta med italiensk kalveragout, parmesan og bagt gulerodsmix
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med mandler, græskar og sesam
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Fyldt sejkrebinet m. stuvet spinat og kartofler
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 41 (10. - 16. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold byggrød med brombærtopping
Middag: Sandwich med pestokylling og salat
Aften: Salat med crispy veggie bites og kikærter, feta og nøddetopping
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Sydamerikansk salat med quinoa kylling og rødbede
Aften: Kalkunfrikadelle med kartofler, paprikasauce og solgul ratatuille
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbærkompot
Middag: Hvedekernesalat med oliven og feta
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Spicy kyllinge lasagnette
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: kvark med blåbær/æblekompot og mandler
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Boller i karry med blomkålsris
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 42 (17. - 23. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Chiagrød med appelsin og valnødder
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Salat med quinoa og kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med grillede peber, ærter og tomat
Middag: Rød bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Græske frikadeller med bulgur og rødbedetzaziki og grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Penang karry med blomkålsris og cashewnødder
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: RUgbrød på tysk
Middag: Hvedekernesalat med kylling og peanutdressing
Aften: Spinat stick med rodfrugtfritter og remouladedressing
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Mexicansk lasagnette
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 39 (26. sep - 2. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pulled chicken, salat og tomatrelish
Aften: Salat med marinerede kartofler og falafler
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Blomkålssalat med hvedekerner og æbledressing
Aften: Kyllingeinderfilet m ris og grønt i sur/sødsauce
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Vaniliekvark med hindbærcrunch
Middag: Mexicansk salat med kylling, avokado og sorte bønner
Aften: Mousakka med oksekød & grøntsager
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Bulgursalat med bønner, peber & tahindressing
Aften: Oksekødboller i cremet tomatsauce hertil pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Pastasalat med kylling og feta i karrydressing
Aften: Kyllinglårfilet m. bulgur og ratatouille
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 40 (3. - 9. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Hindbærgrød med hakkede mandler
Middag: Sandwich m. rødbedehummus og salat
Aften: Quinoasalat med avokado og pulled chicken
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Linsesalat med gulerod, rødbede og grønkål
Aften: Vegetarchili med naanbrød og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Chicken Tikka Masala hertil blomkålsris og edamamebønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Skyr med kompot af jordbær, æble og aroniabær
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Pasta med italiensk kalveragout, parmesan og bagt gulerodsmix
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med mandler, græskar og sesam
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Fyldt sejkrebinet m. stuvet spinat og kartofler
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 41 (10. - 16. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold byggrød med brombærtopping
Middag: Sandwich med pestokylling og salat
Aften: Salat med crispy veggie bites og kikærter, feta og nøddetopping
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Sydamerikansk salat med quinoa kylling og rødbede
Aften: Kalkunfrikadelle med kartofler, paprikasauce og solgul ratatuille
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbærkompot
Middag: Hvedekernesalat med oliven og feta
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Spicy kyllinge lasagnette
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: kvark med blåbær/æblekompot og mandler
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Boller i karry med blomkålsris
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 42 (17. - 23. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Chiagrød med appelsin og valnødder
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Salat med quinoa og kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med grillede peber, ærter og tomat
Middag: Rød bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Græske frikadeller med bulgur og rødbedetzaziki og grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Penang karry med blomkålsris og cashewnødder
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: RUgbrød på tysk
Middag: Hvedekernesalat med kylling og peanutdressing
Aften: Spinat stick med rodfrugtfritter og remouladedressing
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Mexicansk lasagnette
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag