Familiekassen uge 26 (27. jun - 3. jul)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Vikingegryde med strimler af svinekød, pølser og bacon i cremet tomatsauce. Serveret med brune fuldkornsris og skorzonnerrødder vendt med rødløg, persille og hvidløg. (Se deklaration)
Ret 2 - Oksefrikadeller serveret med stegte kartofler, grillet gulerødder, squash, auberginer og peberfrugt. Hertil cremet bearnaisesauce. (Se deklaration)
Ret 3 - Sprøde torskenuggets serveret med nye kartofler, cremet urtedressing med dild og persille og et grønt mix af edamamebønner, broccoli, porrer og ærter. (Se deklaration)
Ret 4 - BBQ marineret pork brisket serveret med ovnbagte kartofler, gulerod/broccolitzatziki og bønnesalat med urter og feta. (Se deklaration)
Ret 5 - Kylling i kokos med forårsløg, peberfrugt, gulerod og limeblade - smagt til med chili og ingefær. Serveret med basmatiris og toppet med saltede cashewnødder og rosiner. Denne ret kan være let spicy! (Se deklaration)
Ret 6 - Beef shahi korma på kalvestrimler, smagt til med bl.a. ingefær, kanel og koriander. Serveret med fuldkornsbulgur og hjemmelavet hyben/æblechutney og gulerødder. Denne ret kan være let spicy! (Se deklaration)
Ret 7 - Tarteletter med cremet svampestuvning af bl.a. champignon, Karl Johan og østershatte. Toppet med syltede rødløg, danske ærter og drysset med parmesan og hasselnød. Serveret med bulgursalat. (Se deklaration)
Ret 8 - Grillpølser med kold kartoffelsalat og ærte/blomkålssalat vendt i persille. (Se deklaration)
Ret 9 - Klassisk burger med hakkebøf, hjemmelavet dressing, agurkerelish og sprøde salater. Serveret med provencekartofler. (Se deklaration)
Familiekassen uge 27 (4. - 10. jul)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Sommerfrikassé med kylling, babycarotter, ærter og asparges, serveres med kartofler og sprød mix af gul og røde gulerødder og asparges. (Se deklaration)
Ret 2 - Boller i indisk karrysauce, serveres med bulgur og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 3 - Grillvenlig!
Marineret kyllingebryst med pastasalat i karry/mangodressing.
OBS! Kødet til denne ret skal du selv tilberede på grill eller pande efter ønske! (Se deklaration)
Ret 4 - Bolognese med oksekød, auberginer, tomater og gulerødder, serveret med fuldkornspasta og salat. (Se deklaration)
Ret 5 - Sprødstegte kalkunfrikadeller serveret med sprøde krydrede kartoffelbåde, cremet paprikasauce og dampet blomkål. (Se deklaration)
Ret 6 - Svinemørbrad toppet med feta, soltørrede tomater og pesto, serveret med brune ris og tomatsauce. (Se deklaration)
Ret 7 - Oksekød i tomat a la kebabhindi, serveret med brune ris og dampet broccoli (Se deklaration)
Ret 8 - Grillvenlig!
Grillspyd med gyrosmarineret kalvekød og rødløg. Serveret med grillkartofler med hvidløg og majskolber. (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med sprød fisk, salat, dilddressing og citronsyltede gulerødder. (Se deklaration)
Familiekassen uge 28 (11. - 17. jul)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Yakatorimarinerede kyllingespyd serveret med basmatiris, majssalat med grillet peber i lime/ingefærdressing og ananaschutney (Se deklaration)
Ret 2 - Stegte frikadeller med hjemmerørt klassisk kold kartoffelsalat med purløg og ærter (Se deklaration)
Ret 3 - Fuldkornspasta med italiensk okseragout smagt til med bl.a. rødvin, koriander og fennikelfrø og toppet med parmesan, hertil bagt gulerodsmix (Se deklaration)
Ret 4 - Sprødstegt torskenuggets med krydrede kartoffelbåde, broccolislaw og aioli (Se deklaration)
Ret 5 - GRILVENLIG! Marineret grillkotelet med tzaziki, hvidløgskartofler og grillet rosenkålspyd.
OBS: Kødet til denne ret skal du selv tilberede på grill eller pande til gennemstegt! (Se deklaration)
Ret 6 - Mørbradgryde i karry med æbler, kål og kokos, serveret med basmatiris og edamamebønner og toppet med cashews og rosiner. (Se deklaration)
Ret 7 - Chili sin carne med masser af soltørrede tomater, bønner og squash smagt til med bl.a. kanel, koriander og spidskommen. Serveret med fuldkornsris & creme fraiche (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG!
Urtemarineret kylling inderfilet & Pølser, serveret med kartoffelbakke med kartofler, rød peber, squash og aubergine i hvidløgsolie. (Se deklaration)
Ret 9 - Sliders med oksefrikadeller, ost, salat, hjemmelavet tomatrelish, salatmayonnaise og krydrede kartoffelbåde (Se deklaration)
Familiekassen uge 29 (18. - 24. jul)
Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.
Ret 1 - Kalkunfrikadeller serveret med champignon sauce med svampe og squash, kartofler og ærter (Se deklaration)
Ret 2 - Kylling og broccoli, peber og bønner i fad med flødetomatsauce og fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 3 - Græske frikadeller med kogt bulgur, rødbedetzatziki og bagt zucchini (Se deklaration)
Ret 4 - Sprød kalkunschnitzel serveret med basmati ris, mix af peberfrugt, aubergine og squash og sød chilisauce (Se deklaration)
Ret 5 - GRILLVENLIG!
Grillet hakkebøf med tomatspyd, bagekartofler og smør (Se deklaration)
Ret 6 - GRILLVENLIG!
Langtids tilberedt kalvespidsbryst med fuldkornspastasalat i rød pesto (Se deklaration)
Ret 7 - Sprødstegt fisk med brune fuldkornsris, tomatsauce og broccoli/gulerodsmix (Se deklaration)
Ret 8 - GRILLVENLIG!
Grill spyd med kylling hertil grillede kartofler og majskolber (Se deklaration)
Ret 9 - Pulled chicken fuldkornsburger med coleslaw, sprød rødkål og bbqdressing, hertil provencekartofler. (Se deklaration)