Familiekassen uge 04 (23. - 29. jan)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftige frikadeller med kartofler, skysauce og blommechutney (Se deklaration)
Ret 2 - Pasta a la carbonara med kylling, svampe og parmesan, serveret med fuldkornspasta og sprød salat (Se deklaration)
Ret 3 - Svinemørbrad i fad med auberginer, squash, løg, rød peber og feta, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 4 - Mongolian beef serveret med basmatiris og mix af babymajs, sukkerærter, gulerødder, selleri og svampe (Se deklaration)
Ret 5 - Paprikagryde med kylling, squash, peberfrugt og svampe serveret med brune ris og dampet blomkålsbuketter (Se deklaration)
Ret 6 - Sprød sejkrebinet med fyld af porrer og gulerod, serveret med kartofler og porresauce (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt inderfilet med varm kartoffelsalat med feta, soltørrede tomater, solsikkekerner, pesto og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 8 - Cremet tomatsuppe med basilikum, serveret med fuldkorns suppekonkylier og fiberbrød (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger a la caesar med kylling, parmesanflager, caesardressing og sprød salat, serveret med röstibites (Se deklaration)

Familiekassen uge 05 (30. jan - 5. feb)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Italienske oksekødboller i tomatsauce serveret med fuldkornspasta og sprød salat (Se deklaration)
Ret 2 - Penang karry med kylling, bønner, babymajs og bambusskud, serveret med basmati ris og toppet med saltede cashewnødder. (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk fiskefilet serveret med sprøde kartofler, kold remouladedressing og ærter (Se deklaration)
Ret 4 - Græsk mousakka lagt sammen med kartoffeltern, kødsauce med auberginer, squash, peberfrugt og gulerødder og bechamel og toppet med revet mozzarella. Hertil en bønnesalat med feta og hakkede mandler. (Se deklaration)
Ret 5 - Vikingegryde med skinketern, bacon, pølsesnitter og champignon, serveret med brune ris og romanescomix (Se deklaration)
Ret 6 - TARTELET TORSDAG Amerikansk sloppy Joe tartelet med stegt løgringe, coleslaw og revet cheddar, serveret med sprøde kartofler (Se deklaration)
Ret 7 - Urtemarineret kylling serveret med kartofler, tzatziki og mix af sukkerærter, broccoli og ærter (Se deklaration)
Ret 8 - Vegetarisk Chana Masala med kikærter og peberfrugt, serveret med bulgur og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 9 - Cheese Burger med fuldkornsbolle, bøf af oksekød, hjemmelavet dressing, ost, agurkerelish, sprød salat og krydrede kartoffelbåde (Se deklaration)

Familiekassen uge 06 (6. - 12. feb)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftige oksefrikadeller serveret med kartoffelrösti, broccoli og sauce bearnaise (Se deklaration)
Ret 2 - Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med brune ris og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 3 - Kylling i fad med flødetomatsauce og mix af broccoli, gule bønner og peberfrugt, serveret med fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 4 - Rugpaneret sejfilet serveret med kartofler, stuvet spinat og gule, orange og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - Marineret kyllingeinderfilet, serveret med vilde ris og mix af peberfrugt, rødløg, squash og forårsløg (Se deklaration)
Ret 6 - TARTELET TORSDAG Italiensk vegetar tartelet med caponata med sorte bønner med topping af mozzarellaperler, pinjekerner og semidried tomater, serveret med fuldkornspasta med grøn pesto (Se deklaration)
Ret 7 - Svenske kødboller serveret med kartoffeltern, tyttebærsauce og ærter (Se deklaration)
Ret 8 - KAN VÆRE SPICY! Sprød blomkålsbøf serveret med basmatiris, indisk karrysauce og juliennegrønt (Se deklaration)
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger med fuldkornsbolle, mayo, rødkål og syltede agurker, serveret med sprøde rodfrugt fritter. (Se deklaration)

Familiekassen uge 07 (13. - 19. feb)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød kalkunschnitzel serveret med krydrede kartoffelbåde, paprikasauce og dampet broccoli (Se deklaration)
Ret 2 - Græske frikadeller serveret med bulgur, rødbedetzatziki og mix af gul og grøn zucchini, tomat og rødløg. (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk boller i karry med smuglergrønt, serveret med brune ris og edamamebønner (Se deklaration)
Ret 4 - Italiensk kalveragout med rødvin, gulerødder og porrer, serveret med fuldkornspasta, parmesanflager og bagt mix af gule, orange og lilla rødder (Se deklaration)
Ret 5 - "Fish and chips" med torskenuggets serveret med stegte kartofler, sprød broccolislaw og aioli (Se deklaration)
Ret 6 - TARTELET chinabox med kål, bønnespirer og peberfrugt i thaikarry og kokos, indbagte kyllingechunks og toppet med ingefærsyltet peberfrugt, saltede cashewnødder og tørret papaya, serveret med gule basmatiris (Se deklaration)
Ret 7 - Farseret porre serveret med kartofler, bagte skorzonnerødder og skysauce (Se deklaration)
Ret 8 - Saftige kyllingefrikadeller serveret med kartofler og stuvet spidskål (Se deklaration)
Ret 9 - Klassisk fuldkornsburger med hakkebøf, Hr. Andersen dressing, agurkesalat, salat og græske kartofler (Se deklaration)

Vægttabskassen uge 04 (23. - 29. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med æggesalat
Aften: Salat caesar style med kylling og grovbrød
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Kålsalat med cajunkylling og hummus
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Fyldt sejkrebinet med porresauce og kartofler
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Spaghetti a la carbonara
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kokosskyr med ananaspuré
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Paprikagryde med brune ris og bønnemix
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 05 (30. jan - 5. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Salat med majs og kyllingespyd
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Chana masala med bulgur og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Penang karry med blomkålsris og cashewnødder
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Sesam marineret råkost med kyllingedeller
Aften: Kødboller i tomatsauce hertil pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Mousakka med oksekød & grøntsager
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 06 (6. - 12. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Sandwich med falafler og haydari
Aften: Quinoasalat med avokado og kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Broccoli/gulerods soufflé med bulgur og rødbedesalat
Aften: Rugpaneret fisk med kartofler og stuvet spinat
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Blomkålsbøf med ris, indisk karrysauce og juliennemix
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Soufflé med rugbrød og tomater
Middag: Rød bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Kylling i fad med tomatsauce og pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Skyr med solbærtopping
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg og grillet peber
Aften: Oksefrikadeller med bulgur og grønt
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 07 (13. - 19. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pulled chicken, salat og tomatrelish
Aften: Salat med hvedekerner, pesto, spinatsticks og creme fraiche dressing
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Kalkunschnitzel med minirösti, paprikasauce og broccoli
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Pasta med kalveragout, og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Kylling i karry hertil brune & blomkålsris
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med müsli
Middag: Middelhavs pastasalat
Aften: Græske frikadeller med bulgur, rødbedetzaziki og zucchini
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 04 (23. - 29. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med æggesalat
Aften: Salat caesar style med kylling og grovbrød
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Kålsalat med cajunkylling og hummus
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Fyldt sejkrebinet med porresauce og kartofler
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Spaghetti a la carbonara
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kokosskyr med ananaspuré
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Paprikagryde med brune ris og bønnemix
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 05 (30. jan - 5. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Salat med majs og kyllingespyd
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Chana masala med bulgur og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Penang karry med blomkålsris og cashewnødder
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Sesam marineret råkost med kyllingedeller
Aften: Kødboller i tomatsauce hertil pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Mousakka med oksekød & grøntsager
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 06 (6. - 12. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Sandwich med falafler og haydari
Aften: Quinoasalat med avokado og kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Broccoli/gulerods soufflé med bulgur og rødbedesalat
Aften: Rugpaneret fisk med kartofler og stuvet spinat
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Blomkålsbøf med ris, indisk karrysauce og juliennemix
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Soufflé med rugbrød og tomater
Middag: Rød bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Kylling i fad med tomatsauce og pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Skyr med solbærtopping
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg og grillet peber
Aften: Oksefrikadeller med bulgur og grønt
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 07 (13. - 19. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pulled chicken, salat og tomatrelish
Aften: Salat med hvedekerner, pesto, spinatsticks og creme fraiche dressing
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Kalkunschnitzel med minirösti, paprikasauce og broccoli
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Pasta med kalveragout, og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Kylling i karry hertil brune & blomkålsris
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med müsli
Middag: Middelhavs pastasalat
Aften: Græske frikadeller med bulgur, rødbedetzaziki og zucchini
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag