Familiekassen uge 39 (25. sep - 1. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftig kylling inderfilet med bbq sauce, og ananas, rødløg og rød peber, serveret med basmatiris. (Se deklaration)
Ret 2 - Stegt kyllingebryst serveret med fuldkornspasta og cremet sauce med spinat, bønner, persille og parmesan. Hertil frisk salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 3 - Klassiske frikadeller serveret med skysauce, kartofler, rødkål og blomkål (Se deklaration)
Ret 4 - Oksebøffer i fad med tomatflødesauce og gul og grøn squash, serveret med fuldkornspasta (Se deklaration)
Ret 5 - Marokkansk grøntsags gryde med gulerødder, squash, peberfrugt, appelsin, abrikoser og kikærter, serveret med bulgur og creme fraiche (Se deklaration)
Ret 6 - Indisk korma dog med briochebrød, kormasauce og crispy kylling, toppet med indisk raita med æble og mynte og cashewnødder (Se deklaration)
Ret 7 - Græske farsbrød med feta og oregano, serveret med kartofler, tzatziki og bønnefritter (Se deklaration)
Ret 8 - Rugpaneret sejfilet, serveret med asiatisk rissalat med vilde ris, pastinak, gulerødder, grønne asparges og koriander, ingefær, citrongræs, skalotteløg, hvidløg, limeblade, og rød chili. (Se deklaration)
Ret 9 - Sloppy Joe fuldkornsburger med syltede agurker, coleslaw, revet cheddar og sprøde kartoffelbåde med skræl (Se deklaration)

Familiekassen uge 40 (2. - 8. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Saftig kyllinge inderfilet serveret med hvidløgsbagt mix af kartofler og zucchini og kold karry/mango dressing (Se deklaration)
Ret 2 - Italiensk kalveragout med rødvin, fennikel, koriander og krydderurter, serveret med fuldkornspasta, parmesanflager og gnavegulerødder. Vær OBS på holdbarhed på frisk grønt. (Se deklaration)
Ret 3 - Græsk kylling i fad med tomat, aubergine, squash, peberfrugt og oregano, serveret med bulgur (Se deklaration)
Ret 4 - Jægergryde med skinketern, blomkål, champignon og peberfrugt i paprikasauce, serveret med kartoffelmos og hvidløgsbagte rodfrugter (Se deklaration)
Ret 5 - Indisk dahl med røde linser, kokos, kanel, kardemomme, spidskommen, chili og hvidløg, serveret med naanbrød og toppet med Raita med mynte (Se deklaration)
Ret 6 - Sprøde forårsruller med oksekød, kål og champignon, serveret med basmatiris, sur/sød sauce og mix af peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. (Se deklaration)
Ret 7 - Tartelet a la bøfsandwich med millionbøf, toppet med ristede løg, rødbeder, bløde løg, drueagurker og salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 8 - Fish and "chips" med torskenuggets, sprøde kartoffelbåde med skræl, broccolislaw og aioli. Denne ret indeholder fisk og har derfor en kortere holdbarhed. (Se deklaration)
Ret 9 - Amerikansk Crispy Fried Chicken Burger med sprød kylling i fuldkornsbolle, BBQ sauce, mayo og sprød salat. Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)

Familiekassen uge 41 (9. - 15. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Falafler serveret med minirösti, kold dressing på grillet peberfrugt og hvidløgsbagte squash med soltørret tomat og rødløg. (Se deklaration)
Ret 2 - Kylling a la carbonara med parmesan, hvidvin og fløde serveret med fuldkorns pasta, og sprød salat- OBS! vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 3 - Klassisk Boller i karry med smuglergrønt af gulerod, selleri og porrer, serveret med brune ris og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 4 - Saftige kyllingefrikadeller serveret med paprikasauce, kartofler og mix af broccoli, majs, sukkerærter og peberfrugt (Se deklaration)
Ret 5 - Græskargryde med spinat, ingefær, grillet peber, gulerødder og kikærter, serveret med bulgur og mix af sorte, hvide og edamamebønner. (Se deklaration)
Ret 6 - Græske frikadeller med feta og oregano, serveret med kartofler, rødbedetzatziki og bønnefritter. (Se deklaration)
Ret 7 - Rød karry kål med oksekød, gulerødder, peberfrugt og kokos, serveret med basmatiris og mix af broccoli, ærter og sukkerærter. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 8 - Sprød sejkrebinet med fyld af porre og gulerod, serveret med kartofler og stuvet spinat (Se deklaration)
Ret 9 - Bearnaise burger med hakkebøf og løgkompot i fuldkornsbolle serveret med råstegte kartofler (Se deklaration)

Familiekassen uge 42 (16. - 22. okt)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Sprød kylling serveret med kartofler, gulerods/broccolitzatziki og bønnefritter (Se deklaration)
Ret 2 - Klassiske sprøde karbonader serveret med kartofler og stuvede grønærter (Se deklaration)
Ret 3 - Mongolian beef med strimler af kalv, serveret med basmatiris og mix af gulerødder, selleri, peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 4 - Mørbrad a la creme med svinemørbrad og svampe serveret med brune ris og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på grønt! (Se deklaration)
Ret 5 - Sprød blomkålsbøf serveret med basmatiris, indisk karrysauce med kokos og mix af gulerødder, pastinakker og grønne asparges. Denne ret kan være stærk! (Se deklaration)
Ret 6 - Cremet tomatsuppe serveret med fuldkorns suppehorn og focacciabrød (Se deklaration)
Ret 7 - Stegt kyllingebryst serveret med fuldkornspasta og cremet sauce med spinat, bønner, persille og parmesan. Hertil frisk salat- Vær opmærksom på holdbarhed på salat! (Se deklaration)
Ret 8 - Klassiske fiskedeller serveret med kartofler, kold sauce tatare med dild og gnave gulerødder. Vær opmærksom på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)
Ret 9 - Fuldkornsburger med pulled chicken, coleslaw og frisk snittet rødkål, serveret med kartoffelbåde med skræl. Vær OBS på holdbarhed på frisk grønt! (Se deklaration)

Vægttabskassen uge 39 (25. sep - 1. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Sandwich m. falafler og haydari
Aften: Oksefrikadeller med paprikasauce, kartofler og ærter
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Mexicansk salat med kylling, avokado og sorte bønner
Aften: Bbq kylling med vilde ris og grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Græske farsbrød hertil tzatziki, kogte kartofler og bønnefritter
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Kalkunfrikadeller med sauce, kartofler og blomkål
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Marokkansk kyllingegryde med bulgur
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 40 (2. - 8. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Cremet morgengrød med granatæble og mandler, toppet med ribs/æblekompot
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: Græsk kylling i fad med bulgur
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med tomat og brød
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Torskenuggets med kartofler og krydderurtedressing
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Yoghurt med mango/ananastopping
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Pasta med kalveragout og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Hvedekernesalat m. edamamebønner
Aften: Indisk dahl med Raita og naanbrød
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Grøn pastasalat med falafler
Aften: Forårsruller m. vilde ris, sur/sødsauce og wokgrønt
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 41 (9. - 15. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Karrykål med oksekød hertil ris og edamamebønner
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Græskargryde med bulgur og bønner
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Boller i karry med brune & blomkålsris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Sesam marineret råkost med kyllingedeller
Aften: Spaghetti a la carbonara
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kokosskyr med ananaspuré
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, paprikasauce og broccoli
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Vægttabskassen uge 42 (16. - 22. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Stegt kyllingebryst med kartofler, gulerodstzatziki og bønner
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Rødbedesalat med bulgur og kylling
Aften: Blomkålsbøf med ris, indisk karrysauce og juliennemix
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Veggie bites med kartofler, sauce tatare og romanescokål
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg grillede peber
Aften: Karrykål med oksekød, vilde ris og edamamebønner
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 39 (25. sep - 1. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Sandwich m. falafler og haydari
Aften: Oksefrikadeller med paprikasauce, kartofler og ærter
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Mexicansk salat med kylling, avokado og sorte bønner
Aften: Bbq kylling med vilde ris og grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Kyllingeinderfilet med pestomarineret katoffelsalat
Aften: Græske farsbrød hertil tzatziki, kogte kartofler og bønnefritter
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Kalkunfrikadeller med sauce, kartofler og blomkål
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Pastasalat a la clubsandwich
Aften: Marokkansk kyllingegryde med bulgur
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 40 (2. - 8. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Cremet morgengrød med granatæble og mandler, toppet med ribs/æblekompot
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: Græsk kylling i fad med bulgur
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med tomat og brød
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Torskenuggets med kartofler og krydderurtedressing
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Yoghurt med mango/ananastopping
Middag: Stegt kylling med kærtesalat med grillede peber
Aften: Pasta med kalveragout og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Hvedekernesalat m. edamamebønner
Aften: Indisk dahl med Raita og naanbrød
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Grøn pastasalat med falafler
Aften: Forårsruller m. vilde ris, sur/sødsauce og wokgrønt
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 41 (9. - 15. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med coleslaw og falafler
Aften: Karrykål med oksekød hertil ris og edamamebønner
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med urter hertil cherrytomat og mandler
Middag: Edamamebønnesalat
Aften: Græskargryde med bulgur og bønner
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skovbæryoghurt med fibermüsli
Middag: Proteinsalat med kylling, kikærter og chilihummus
Aften: Boller i karry med brune & blomkålsris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Sesam marineret råkost med kyllingedeller
Aften: Spaghetti a la carbonara
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kokosskyr med ananaspuré
Middag: Pastasalat med spinat og solsikkekerner
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, paprikasauce og broccoli
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag

Hverdagskassen uge 42 (16. - 22. okt)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Stegt kyllingebryst med kartofler, gulerodstzatziki og bønner
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Rødbedesalat med bulgur og kylling
Aften: Blomkålsbøf med ris, indisk karrysauce og juliennemix
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Veggie bites med kartofler, sauce tatare og romanescokål
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg grillede peber
Aften: Karrykål med oksekød, vilde ris og edamamebønner
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag