Familiekassen uge 03 (17. - 23. jan)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kyllinge bolognese hertil pasta og salat (Se deklaration)
Ret 2 - Mousakka med oksekød (Se deklaration)
Ret 3 - Kylling i kokos med basmatiris og nøddetopping (Se deklaration)
Ret 4 - Kyllingelårfilet med sød chilisauce og brune ris (Se deklaration)
Ret 5 - Fish and "chips" med kartoffelbåde, coleslaw og aioli (Se deklaration)
Ret 6 - Krebinetter med stuvede porrer, kartofler og gulerodsråkost (Se deklaration)
Ret 7 - Tyrkiske Kalvechunks hertil bulgur, bønner og tzatziki (Se deklaration)
Ret 8 - Kalkunfrikadeller m. kartofler, paprikasauce og salat (Se deklaration)
Ret 9 - Klassisk burger hertil Tonsberg dressing og provence kartofler (Se deklaration)

Familiekassen uge 04 (24. - 30. jan)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Kalkunfrikadeller med ratatouille og pasta (Se deklaration)
Ret 2 - Jægerschnitzel med kartoffelbåde, paprikasauce og broccolislaw (Se deklaration)
Ret 3 - Tortillas med oksekødsfyld og salsa (Se deklaration)
Ret 4 - Vikingegryde (svin) med ris (Se deklaration)
Ret 5 - Kyllingelasagne med morney sauce og bønner (Se deklaration)
Ret 6 - Græske frikadeller med bulgursalat og tzatziki (Se deklaration)
Ret 7 - Kyllinge Lårfilet med bagte kartofler, kold urtecreme og salat (Se deklaration)
Ret 8 - Gullash suppe med brød (Se deklaration)
Ret 9 - Crispy chicken burger hertil Tonsberg dressing, salat og syltede rødløg (Se deklaration)

Familiekassen uge 05 (31. jan - 6. feb)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Paneret kylling m. basmati ris og majssalat (Se deklaration)
Ret 2 - Pasta Bolognese hertil salat (Se deklaration)
Ret 3 - Paprikagryde med brune ris (Se deklaration)
Ret 4 - Græsk kylling i fad med bulgur (Se deklaration)
Ret 5 - TARTELET TORSDAG: A la bøfsandwich med knas, sødt og surt (Se deklaration)
Ret 6 - Grøntsagslasagne hertil salat (Se deklaration)
Ret 7 - Fiskefrikadeller med kartofler, persillesauce og kogte gulerødder (Se deklaration)
Ret 8 - Samosa med bulgur pilavi og grønne bønner (Se deklaration)
Ret 9 - Cheese Burger med oksekød, hjemmelavet dressing, salat og kartofler (Se deklaration)

Familiekassen uge 06 (7. - 13. feb)

Retter som vi anbefaler er markeret med fed og grøn.

Ret 1 - Lammefrikadeller med kogt bulgur og varm bønnesalat
Ret 2 - Farseret porre med kartofler, brun sauce og hvidløgsbagte pastinakker
Ret 3 - Fiskefilet med kartofler, urtedressing og dampet broccoli
Ret 4 - Kylling i fad med flødetomatsauce, pasta og edamamebønner
Ret 5 - TARTELET TORSDAG: A la Tex Mex med krydret kylling i tomat, avocado salsa, knas og creme fraiche
Ret 6 - Pasta a la carbonara med kylling og svampe, hertil salat
Ret 7 - Marokkansk gryderet med bulgur og naanbrød
Ret 8 - Mangokylling i rød karry med brune ris
Ret 9 - Gammeldags frikadelle burger hertil rødkål, syltede agurker og rodfrugt fritter

Vægttabskassen uge 03 (17. - 23. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Aften: Kyllinge spaghetti bolognese
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: Mousakka med oksekød
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Pære yoghurt med valnøde topping
Middag: Spinat souffle med bulgur og rødbedesalat
Aften: Kyllingelårfilet med sød chilisauce og basmatiris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og grov ciabattabrød
Middag: Quinoa salat med kylling og hummus
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, paprikasauce og broccoli
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark m. kiwi/stikkelsbær topping
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Kyllinge inderfilet med stuvede porrer og bønnefritter
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag
Morgen: Kokos skyr med æblekompot
Middag: Tyrkiske Kalvechunks hertil bulgur, bønner og tzatziki

Vægttabskassen uge 04 (24. - 30. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Aften: Kalkunfrikadeller med ratatouille og pasta
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Overnight m. mandler og tranebær
Middag: Sandwich med kylling med spinat og soltørrede tomater
Aften: Jægerschnitzel med kartoffelbåde, paprikasauce og broccolislaw
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med ananaspuré og hakkede mandler
Middag: Linsesalat med gulerod, rødbede og tomat
Aften: Kyllingelasagne med morney sauce og bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Oksefrikadeller med edamamebønnesalat og tzatziki
Aften: Tortillas med oksekødsfyld og salat
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Græsk yoghurt med blåbær og nøddetopping
Middag: Pastasalat i sød dressing med feta
Aften: Græske frikadeller med bulgursalat og tzatziki
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag
Morgen: Bær Yoghurt med quinoa müsli
Middag: Gullasch suppe med brød

Vægttabskassen uge 05 (31. jan - 6. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Aften: Græsk kylling i fad med bulgur
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: overnight oats med Hindbær og hakkede mandler
Middag: Sandwich med hummus og salat
Aften: Pasta Bolognese
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og fiberbrød
Middag: Omelet m. kernesalat
Aften: Samosa med bulgur pilavi og grønne bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Morgenbrød m. honning og ost
Middag: Mexikansk salat med bønner og limedressing
Aften: Paprikagryde med brune ris
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Drikke skyr med granatæble hertil paleomüsli
Middag: Pastasalat med pesto, ærter og soltørrede tomater
Aften: Paneret kylling m. basmatiris og majssalat
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag
Morgen: Ingefærskyr med nøddemix
Middag: Pasta a la carbonara med kylling og svampe

Hverdagskassen uge 03 (17. - 23. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Aften: Kyllinge spaghetti bolognese
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: Mousakka med oksekød
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Pære yoghurt med valnøde topping
Middag: Spinat souffle med bulgur og rødbedesalat
Aften: Kyllingelårfilet med sød chilisauce og basmatiris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og grov ciabattabrød
Middag: Quinoa salat med kylling og hummus
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, paprikasauce og broccoli
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark m. kiwi/stikkelsbær topping
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Kyllinge inderfilet med stuvede porrer og bønnefritter
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag
Morgen: Kokos skyr med æblekompot
Middag: Tyrkiske Kalvechunks hertil bulgur, bønner og tzatziki

Hverdagskassen uge 04 (24. - 30. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Aften: Kalkunfrikadeller med ratatouille og pasta
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Overnight m. mandler og tranebær
Middag: Sandwich med kylling med spinat og soltørrede tomater
Aften: Jægerschnitzel med kartoffelbåde, paprikasauce og broccolislaw
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med ananaspuré og hakkede mandler
Middag: Linsesalat med gulerod, rødbede og tomat
Aften: Kyllingelasagne med morney sauce og bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Soufflé med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Oksefrikadeller med edamamebønnesalat og tzatziki
Aften: Tortillas med oksekødsfyld og salat
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Græsk yoghurt med blåbær og nøddetopping
Middag: Pastasalat i sød dressing med feta
Aften: Græske frikadeller med bulgursalat og tzatziki
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag
Morgen: Bær Yoghurt med quinoa müsli
Middag: Gullasch suppe med brød

Hverdagskassen uge 05 (31. jan - 6. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Aften: Græsk kylling i fad med bulgur
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: overnight oats med Hindbær og hakkede mandler
Middag: Sandwich med hummus og salat
Aften: Pasta Bolognese
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og fiberbrød
Middag: Omelet m. kernesalat
Aften: Samosa med bulgur pilavi og grønne bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Morgenbrød m. honning og ost
Middag: Mexikansk salat med bønner og limedressing
Aften: Paprikagryde med brune ris
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Drikke skyr med granatæble hertil paleomüsli
Middag: Pastasalat med pesto, ærter og soltørrede tomater
Aften: Paneret kylling m. basmatiris og majssalat
Dag 6 - Vi anbefaler Lørdag
Morgen: Ingefærskyr med nøddemix
Middag: Pasta a la carbonara med kylling og svampe