Pigen og Vesterhavet

Lisa er opvokset i et hjem med en masse frihed, hun har aldrig kunne sidde stille og har altid været aktiv. Lisa og hendes familie bruger alt deres fritid ude ved havet. Særligt om sommeren. Derfor er familiekassen med grillretter fra Sundtakeaway et ‘must have’, så der er tid til ferie og kvalitetstid.

Frihed

Lisa fra Sundtakeaway voksede op i en lille landsby med 350 indbyggere, nærmere betegnet Asp, som ligger lige mellem Struer og Holstebro. Her voksede hun op med sin mor, far og to brødre. Det var et hjem med en masse frihed og en stor kærlighed til naturen. Alle i familien deler samme interesse for havet, hvad enten det er dykning, fiskeri eller kitesurfing. I Lisas familie var der ikke altid råd til at komme på ferie, men det gjorde ikke noget, for i ferien var der tid, og den blev som regel brugt ude ved Vesterhavet.
Lisa møder sin mand Jacob i en ung alder tilbage i 2007. Senere flytter de sammen til Skovby uden for Aarhus, i et område der ligner det, som Lisa voksede op i. Sammen får de deres ønskebarn Sofia.
Siden 2018 har Lisa været ansat hos Sundtakeaway, hun står for indkøb, produktion, medarbejder/HR. Kort sagt hun sørger for, at hjulene kører i virksomheden.
Jacob deler kærligheden til naturen og havet sammen med Lisa. De kitesurfer begge og har sammen investeret i en autocamper. Det er behovet for frihed, som de begge har, friheden til at kunne pakke bilen og køre lige derhen de vil, gerne ved havet og mærke vinden i håret.


”Det er helt specielt at komme ud og surfe, både for min mand og jeg. Det er den frihedsfølelse, man får, når man er på vandet. En ting er, at det altid er rart at få rørt sig, – en anden ting er, at når du spænder dig på en drage, hænger fast efter den og surfer på en bølge – det er frihed og vind i håret! Du får noget luft, en dukkert og bliver nulstillet, du tænker ikke over hverdagen, du tænker på det, du ser foran dig. Du har ikke plads til at tænke på andet. Alle burde slippe tankerne og være i nuet!”


Overskud i hverdagen

Måltidskasserne fra Sundtakeaway gør bare vores hverdag meget nemmere; min mand arbejder nat, og jeg arbejder dag. Jeg har 45 min. på arbejde, så når jeg er hjemme kl. 17, er min mand snart ude af døren kl. 18:30. Derfor er det dejligt med familiekassen, at vi kan koncentrere os om den halvanden time, som vi har sammen i stedet for at lave mad. Derfor er der en helt anden ro i hverdagen – når han så tager afsted, er der blot lidt opvask, som er minimal, det er jo bare et par tallerkner. Det giver overskud, det giver ro og mindre stress. Jeg tror, det er den værdi, som Sundtakeaway rammer – mange af vores kunder sidder netop i samme situation; med mange ting i hverdagen som presser en.

Grillretter i familiekassen

Familiekassen er blevet gjort sommervenlig. Det er en fed mulighed for familierne, så de ikke behøver at handle, når sommerferien rammer. Vi tager selv maden med, når vi er ude og surfe. Det er let, bare en engangsgrill under armen – det er fedt, at man stadig kan få den der hyggelig grillsæson, uden at man behøver at skulle arrangere en masse ting.
Jeg vil hellere bruge min ferie fuldt ud end at stå og lave en masse mad. Det giver en tiden til at bruge dagene på at nyde de ture, man skal på og ikke skal hjem to timer før, fordi man skal hjem og sætte kartofler over. Sundtakeaway har lavet en måltidskasse, der giver tid til ferie og kvalitets tid.