Måltidskasser

Start med at udvælge den måltidskasse, der stemmer mest overens
med dine ønsker og tilpas derefter måltidskassen lige efter dit behov.

Vælg din måltidskasse

Slip for besværet og bestil din måltidskasse idag

I en travl hverdag kan det være svært at finde den fornødne tid til at handle ind og lave mad. Uanset om I er en stor familie, eller du bor alene, kan man komme ud for, at der ganske enkelt bare ikke er tid i hverdagen, til at handle ind og lave mad. Dette har vi hos Sundtakeaway fundet en løsning på.
Vi har lavet måltidskasser fyldt med lækre færdigretter – lige til at sætte i ovnen eller mikroovnen og lune. Med vores måltidskasser, får du den lette løsning i den travle hverdag, og så får du den ovenikøbet leveret lige til døren. Læs mere om vores mad og ugens menu.

Vores måltidskasser

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af måltidskasser, der hver især har forskelligt indhold, fælles for alle vores måltidskasser er dog, at de indeholder retter til aftensmad, således at du ikke skal til at lave aftensmad, når du kommer hjem efter en lang og travl dag. Udover aftensmad tilbyder vi også måltidskasser med morgenmad, frokost og mellemmåltider, hvis du ønsker at gøre det endnu lettere for dig selv. Vi leverer måltidskasser til hele landet, og du får maden leveret lige til døren hver søndag, til 5 dage ad gangen, så du altid har friske, færdiglavede måltider til rådighed.
Maden bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur, og den leveres i en termokasse vedlagt is, således at maden kan holde sig i transporten, før den lægges på køl. Dette gør det lettere for dig at modtage din måltidskasse, da du således ikke behøver at være hjemme på leveringstidspunktet. Termokassen tages retur, i det omfang det er muligt, men kan også afleveres til affald og bliver behandlet som genbrug.

Familiekassen

Ønsker du at have lidt mere tid med familien i løbet af ugen, kan vores familiekasse være løsningen. Med vores familiekasser, får du frisklavet take away leveret til døren, til hele familien. Vores familiekasser indeholder aftensmad op til 5 dage i ugen, og på denne måde håber vi på at bidrage til, at du får langt mere tid med familien i hverdagen, når du fem dage i ugen, kan slippe for indkøb og madlavning, men i stedet hygge dig med familien, mens maden lunes.

Vægttabskassen

Har du et ønske om at tabe dig, spiller både kost og motion en stor rolle. Motionen kan vi ikke hjælpe dig med, men maden vil vi hellere end gerne hjælpe med. Med vores vægttabskasse bliver det nemlig lettere for dig – også i en travl hverdag.
Med vores vægttabskasse får du take away leveret lige til døren, og for hver vægttabskasse skal du angive, om du er mand eller kvinde, ud fra denne oplysning bliver maden fremstillet med det anbefalede antal kalorier for et vægttab.
Udover kalorieindtaget, bliver der i vores slankepakke, som med vores andre retter, taget højde for, at du får den rette mængde mad, I vores vægttabskasse får du både morgenmad, frokost og aftensmad, samt mellemmåltider til 5 dage i ugen – så der er ingen undskyldning for ikke at spise varieret hele dagen.

Og mange andre…

Disse er blot nogle af de måltidskasser og løsninger vi kan tilbyde til dig. Vores brede udvalg af løsninger, gør det muligt for de fleste at finde den helt rette måltidskasse, der tilbyder lige netop den takeaway de ønsker, om det er til den enkelte eller hele familien. Vi ser frem til at tilberede og levere mad til dig.